Дени на 11 години има рак и никога не е ходил на училище

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жени Николова – майка на 11-годишния Дени изпрати зов за помощ до медиите:
Здравейте,
Пише ви майката на 11 годишният Дени ,който за трети път се бори с РАКА! От 7 годишен заживя с диагноза остра миелоидна левкемия!

Никога не е ходил на училище !
След две годишна ремисия РАКА се завърна и след едногодишно лечение в Израел с трансплантация на стволови клетки през 2021г.

Дени се прибира в България като победител,но за кратко!
Една година след трансплантацията отново тръгнаха раковите клетки при това с бързи темпове!

Наложи се СПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ, отново в Израел с втора трансплантация от нас родителите, което лечение излиза по първоначални данни на около 400 000 долара ,от които са събрани едвам 150 000 долара!

Остават ни още 250 000 долара!  Те  трябва СПЕШНО ДА СЕ СЪБЕРАТ за да се плати лечението на Дени, което вече е започнало и не трябва да има прекъсване! Това е ПОСЛЕДНИЯТ МУ ШАНС! За съжаление не можем да разчитаме на милата ни родина за помощ! От нея само спънки и безкрайна бюрокрация,която още повече усложнява нещата …! Разчитаме единствено на добрите сърца на хората ! Имаме дарителска кампания, дарителска сметка, платформа за онлайн дарения и всичко необходимо .

Бих искала да ви помоля за съдействие ! Сумата е голяма ,а времето е малко !

Ще съм безкрайно благодарна ,ако ни дадете рамо и публикувате нашият ЗОВ ЗА ПОМОЩ във вашите сайтове ♥️!

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ♥️!

Моят телефон е: 0876373797 .

Споделям линк към личната си фейсбук страница, както към фейсбук страничката на Дени и благотворителният фейсбук базар за Дени. При нужда ще ви изпратя епикриза и оферти от болница Суразки, Тел Авив ,където е в момента детенцето ми.

https://www.facebook.com/jeni.angelova.90

https://www.facebook.com/jjivotzadeni/

https://www.facebook.com/groups/138562283481615/?ref=share_group_link

Поздрави,

Жени Николова!

Линк към публикация в БНР – https://bnr.bg/horizont/post/101661047/400-hiladi-dolara-sa-neobhodimi-za-lechenieto-na-denislav

Ето и цялата история на Денислав:

Когато беше на 7 и с трепет очакваше първият учебен ден, както ВСИЧКИ ДЕЧИЦА ,вместо в класната стая с букет цветя беше настанен в Детска Онкохематология- Пловдив с диагноза остра миелоидна левкемия!

…И се започна агонията :

2017г- след тежката и мъчителна химиотерапия продължила близо 1 година на връх рождения си ден Дени беше изписан от болницата ,като ПОБЕДИТЕЛ ! Той беше най-щастливото дете на света !!! Защото беше вече ЗДРАВ !

Мили хора , читателю ,който имаш волята и душата да изчетеш долните редове , ние искаме историите да имат винаги щастлив край,но не и тази ,поне не и за сега !

Момченцето Дени ,което е най-прекрасното ,интелигентно и позитивно същество на света се радваше на своят детски живот 2 години ,две щастливи години …толкова му беше дадено 😥!

2020 г.- Рецидив ! Раковите клетки тръгват отново с пълна сила ,когато Дени вече 10 годишен се канеше да влезе стремглаво в живота ,така ,както правят ВСИЧКИ ДЕЦА ! Този път освен силната химиотерапия му бяха подготвили и трансплантация на стволови клетки-ЕДИНСТВЕНАТА АЛТЕРНАТИВА след рецидив ! Живота му беше поднесъл второ изпитание- вместо при децата в 4 ти клас Дени трябваше да замине за Израел за НОВА БИТКА С РАКА ! Този път беше път през Ада в буквалният смисъл ,за него и за нас родителите му ! След едногодишна жестока битка ,голяма кампания / лечението му струваше близо 1 000 000 лв./ и силно вкопчване в ЖИВОТА Дени отново беше спасен ,свободен и щастлив ,както трябва да са ВСИЧКИ ДЕЦА ! Купи си кученце Рая♥️, прибра се в България и отново беше най-щастливото дете на света ! Казаха,че е ЗДРАВ и той знаеше ,че света го чака !

Много искам и този път историята да свърши тук ! Всички да знаем,че Дени покорява живота и след тези тежки битки ,като истински герой няма какво да го спре ! Но не …! В момента пишем история ,не на едно дете ,свободно,волно и щастливо ,а на ГЕРОЙ преборил два пъти най-мъчителната битка ,спечелил два пъти златен медал за търпение и ВОЛЯ ЗА ЖИВОТ ! ЩЕ СЕ НАЛОЖИ И ТРЕТИ ПЪТ ! Да, тежка съдба ,ужасно тежка за дете !

По-малко от година след трансплантацията, Дени отново е изправен пред най-упоритият си и фатален враг- РАКА ! Раковите клетки тръгват с още по-голяма сила в растяща прогресия ! Трябва СПЕШНА ЛЕКАРСКА НАМЕСА И НОВА КАМПАНИЯ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТА МУ! ТРЯБВА СПЕШНО ДА СЕ СЪБЕРАТ СРЕДСТВА ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА НОВОТО ЛЕЧЕНИЕ 🙏 !

А то е БЪРЗО влизане в ремисия и ВТОРА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ !

Продължаваме борбата ! ЗАЕДНО !

Дени продължава битката до ПЪЛНО СРАЗЯВАНЕ на врага!

Мили хора , освен неговата силна воля за живот ОТНОВО ЩЕ МУ ТРЯБВА И ВАШАТА ПОДКРЕПА! СИЛНА ПОДКРЕПА!

ЛЕЧЕНИЕТО МУ ПО ПЪРВОНАЧАЛНИ ДАННИ ИЗЛИЗА НА 400 000 ДОЛАРА !

ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ Е ЦЕНЕН ЗА БОРБАТА МУ !

БОРБА В КОЯТО ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ !

ТОЗИ ПЪТ ДО КРАЙ!

МОЛИМ ОТНОВО ЗА ВАШАТА ПОМОЩ ,ХОРА С ГОЛЕМИ СЪРЦА ♥️!

ЗАЩОТО ТАЗИ ИСТОРИЯ ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА СВЪРШИ С HAPPY END!

И аз ,неговата майка ,един ден и баба ще разказвам на децата му КАКЪВ ИСТИНСКИ ВЛАСТЕЛИН Е БИЛ БАЩА ИМ ♥️! ВЛАСТЕЛИН НА ВОЛЯТА ЗА ЖИВОТ!

ИСКРЕНО И ДЪЛБОКО ВИ БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА ♥️!

ПРЕГРЪЩАМЕ ВИ ♥️!

Можете да подкрепите Дени директно през следният линк:

https://pavelandreev.bg/kampanii/129/podari-jivot-na-deni

Бирата защитава сърцето и убива ракаЕдна леденостудена бира е едно от удоволствията на лятото – и учените казват, че е добра и за вас, п…Jun 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!