Нов голям удар за Слави Трифонов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка Булуфото

Трусовете в партията на Слави Трифонов продължават.

Координаторите на ИТН в девет общини във Врачанско са подали заявления за напускане на партията.

Координаторът за Пловдив – град на „Има такъв народ“ Красимир Дончев също е подал днес оставка. Тя е адресирана до главния секретар на партията Виктория Василева и зам.-председателя Тошко Йорданов, пише nova.bg.

Кирил Петков изнесе скандални разкрития за работата на министерство на Слави ТрифоновСкандални разкрития за работа на регионалното министерство направи преди минути премиерът Кирил Петк…Jun 15 2022vijti.com

„Причините са комплексни, особено след случващото се през последните дни – излизането на ИТН от управленската коалиция и свалянето на председателя на НС Никола Минчев от поста, и с гласовете на ИТН. Мислех да подам оставката си още преди 3 месеца, но останах с надеждата, че някои от нещата в местната структура ще се променят. Уви, от тогава до сега нищо не се случи“, каза Дончев пред БНР.

Към неслучващото се той изброи отношението към местната структура и диалогичността от страна на Тошко Йорданов, липсата на всякаква информация и организираност.

Дончев не се ангажира какви са настроенията у останалите членове на ИТН в Пловдив, но допълни, че според него „при следваща коалиция с ГЕРБ те няма да са много ОК за това“.

Красимир Дончев е вторият координатор за Пловдив град, който напуска редиците на ИТН. Предишната Николина Деспотова бе отстранена през есента, а координаторът за район „Южен“ Ивайло Василев подаде оставка през април.

Кирил Симеонов се отказа от трибуната от Слави Трифонов: Срам ме е!кадър Народно събрание Депутатът от ИТН от Варна Кирил Симеонов обяви, че напуска групата на партият…Jun 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!