Хороскоп за седмицата от 20 юни до 26 юни 2022 г. от Павел Глоба

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Астрологът Павел Глоба направи прогноза за предстоящата седмица за всички знаци на Зодиака.

Успехът ще бъде на страната на земните знаци в началото на седмицата. В средата на седмицата той ще придружава знаците на въздуха, а в края на знаците на водата.

Овен

Възможно е да получите добри новини. В средата на седмицата ситуацията ще се успокои. Правете самоанализ. Вие също трябва да прибягвате до духовни практики.

Щастливи дни – 24, 26 юни.

Неблагоприятни дни – 25 юни.

Картината Тайната вечеря символизира зодиите-Ето коя зодия е Юда, предателят„Тайната вечеря“ е една от най-известните картини в света, а всякакви специалисти и неспециалисти се…Apr 1 2022vijti.com

Телец

Вашият шеф може да ви критикува. Не е нужно да поемате инициативата. Но приятели и колеги определено ще ви подкрепят. Не се отчайвайте и бъдете упорити. През почивните дни трябва да се грижите за здравето си.

Щастливи дни – 20, 26 юни.

Неблагоприятни дни – 23 юни.

близнаци

В началото на този период се опитайте да не давате воля на емоциите. Решавайте всички проблеми спокойно. Движете се уверено към целта си. През уикендите трябва да сте насаме със себе си.

Щастливи дни – 23, 26 юни.

Неблагоприятни дни – 25 юни.

Рак

Бъдете възможно най-спокойни и резервирани. Управлявайте емоциите си. Обърнете внимание на семейството и приятелите. Очаквайте приятни изненади от любимия човек този уикенд.

Щастливи дни – 20, 22 юни.

Неблагоприятни дни – 23 юни.

лъв

Не контролирайте любимия си човек. Дайте му свобода. В средата на седмицата отново ще станете активни. През почивните дни трябва да планирате разходите си.

Щастливи дни – 23, 25 юни.

Неблагоприятни дни – 22 юни.

Дева

Очакват ви странни събития и интересни съвпадения. Доверете се на интуицията си. Опитайте се да погледнете на проблема от различна гледна точка. Ще можете да покажете своята креативност в работата.

Щастливи дни – 21, 26 юни.

Неблагоприятни дни – 23 юни.

Везни

Възможни са приятни събития в личния живот. В средата на седмицата работата ще ви избави от проблеми. В края на седмицата прекарайте време с любимия човек, отидете сред природата.

Щастливи дни – 24, 22 юни.

Неблагоприятни дни – 25 юни.

Скорпион

Може да изпитате промени в настроението. Прекарайте време с любимия човек. Бъдете креативни. През уикенда трябва да изненадате сродната си душа.

Щастливи дни – 20, 24 юни.

Неблагоприятни дни – 26 юни.

Стрелец

Очаква ви море от общуване. Показвате енергия и решителност. Искате да бъдете пред всички. В личните отношения бъдете по-активни. Погрижете се за диетата си в края на седмицата.

Щастливи дни – 23, 25 юни.

Неблагоприятни дни – 21 юни.

Козирог

Не харчете пари за ненужни неща. В отношенията с другите бъдете по-сдържани и самоуверени. В личния си живот не трябва да провокирате развитието на конфликти.

Щастливи дни – 25, 26 юни.

Неблагоприятни дни – 24 юни.

Водолей

Очакват ви положителни промени. Около вас има хора, които са готови да ви подкрепят. Не давайте пари на заем в средата на седмицата. Погрижете се за домакинските задължения в края на седмицата.

Щастливи дни – 24, 22 юни.

Неблагоприятни дни – 25 юни.

Риба

Трябва да направите малко интроспекция. Преди да започнете нов бизнес, оценете перспективите си. В края на седмицата можете да направите големи покупки.

Щастливи дни – 24, 26 юни.

Неблагоприятни дни – 20 юни.

Зодиите, които ще имат късмет през 2022 г. и какво да очакват останалите Не е толкова дълго да се чака настъпването на 2022 г., чийто символ ще бъде Черният воден тигър и з…Oct 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!