Жени Калканджиева за Наоми и скандала с летището: Познавам я лично, понякога се държи нагло

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Инстаграм, Фейсбук

„Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм към Наоми Кембъл“, казва Жени Калканджиева. Тя е от малцината българи, които се познават лично с топманекенката и са се срещали с нея на много места по света.

„Познавам Наоми още от времето когато работих в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и дискотеки. Нейното поведение понякога е нагло. И може би точно това е подразнило служителите на летище София“, споделя Жени за „България Днес“. Тя определя Кембъл като скандална.

От Летище София с реакция след скандала с Наоми КембълЛетище София предриема мерки след неприятния случай с известния супермодел Наоми Кембъл. Както по-ра…Jun 13 2022vijti.com

„Едва ли служителите на летище София са се престарали с контрола към Наоми, повече отколкото към мен или който и да било български гражданин“, казва Жени.

„Наоми е много претенциозна. Това е известно“, уточнява още Калканджиева.

„В България има достатъчно цветни хора, представители на какви ли не раси, които никога не са се оплакали, че служители на летище София са се държали расистки с тях“, коментира една от най-красивите българки. За нея основна причина за обвиненията на Наоми Кембъл към летище София най-вероятно е особеният й характер.

„Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си служителите на летището“, добави Калканджиева.

Междувременно стана ясно, че митничарите са отворили само един от многото куфари на Кембъл. Останалите били пуснати през скенера. Според митницата, багажът на Наоми бил проверен на случаен принцип. Проверката била рутинна и част от задълженията на митническите служители. Няма постъпило оплакване от г-жа Кембъл, коментираха още от АМ, пише „Телеграф“.

Всичко отнело не повече от десетина минути. Наоми обаче била доста разочарована и веднага се оплакала на домакините си от българската страна, които дошли да я посрещнат на летището. Според публикации в британските медии, Наоми Кембъл коментирала пред свои приятели, че е станала жертва на расова дискриминация от страна на българските митничари, пише „Телеграф”.

Наоми Кембъл била потресена от Летище София, започват проверкиСупермоделът Наоми Кембъл останала крайно разочарована от посещението си в София, а събитието, което…Jun 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!