На 18 тя беше бездомна, защото майка й не искаше да й помогне: Днес е една от най-красивите и успешни жени в света! (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-красивите и популярни холивудски актриси днес се радва на богатство и лукс и е почти неизвестно, че животът в младостта й не я е галил и че известно време е живяла като бездомница .

Става дума за ослепителната Хали Бери . Тя е едва на 18 години, когато се мести в Ню Йорк и след като идва от Чикаго в един от най-красивите градове, след кратко време остава без пари.

Хали Бери

За да се справи и да се опита да изпълни мечтата си, тя се обаждаа на майка си и я моли за помощ, но тя отказава и тогава започва един от най-големите кошмари за известната актриса.

Известно време й се наложило да живее в приют като бездомна , но в нито един момент, както тя казва, не се е разсърдила на майка си, че не й е помогнала в най-трудния период.

Всеки вторник този човек обядваше с бездомна жена. На една среща тя му каза нещо, което промени живота му (ВИДЕО)Това е история за двама души с твърде различно обществено положение, които съдбата срещна – преуспяв…Nov 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!