Въргала уцели десятката – новото му гадже е гореща млада мотористка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от любимите комици на България, Влади Въргала , не се бе показвал скоро с жена. Приятелите на актьора обаче потвърдиха хубавата новина – той има нова половинка и на всичкото отгоре е влюбен като ученик в нея. Става дума за начална  учителка на име Калина , която е доста по-млада от Въргала, но ги свързва общата им страст – моторите.

Мацката е една от най-добрите в тази област.

Влади Въргала за Украйна преди войната: Там полицай не смееше да застане, ако има напрежение с националистиПубликуваме интервю с Влади Въргала, дадено пред Монитор: – Влади, преди дни ти разказа в национален…Mar 20 2022vijti.com

Въргала нова жена

„Ех, сега, какво да ви кажа. Има жена до мен. Няма нито да опровергавам, нито да потвърждавам красивите жени, с които ме спрягат“, сподели Влади.

Въргала приятелка

С предишното гадже на Влади Въргала актрисата тези Тезджан Ферад се разделиха преди 2 години. Влади обаче продължава да е в добри отношения както с нея, така й с момчето й, което приема като свое.

Въргала гадже

„С всичките си жени съм в добри отношения. С бившата ми Силвия също. Тя е един от най-скъпите ми хора. Не само, че е майка на децата ми. В момента Силвия се занимава с фотография и нещата й вървят добре. Съветваме се с нея“.

Влади Въргала за раздялата с Джани: Когато ми кажат няколко пъти да си тръгна, аз го правяВлади Въргала няма жена до себе си в момента Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала, п…Sep 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!