bTV удари дъното с влюбените пиленца от Пловдив / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

bTV, изглежда, удари дъното, след като пусна нов сезон на „Смени жената“ само две седмици след финала на „Ергенът“. Досега в „Смени жената“ залагаха на контраста, но избираха слабо известни двойки. Новият сезон обаче е на път да разбие стереотипа.

Снощи в предаването показаха Боби и Нина от Пловдив, които в социалните мрежи са известни като „Пиленцата от Монако“, както и Мая и Митко Господинов, известен от „Фермата 1“.

Знаково лице скъса с bTV! Хекимян: Ще ни липсва!Във връзка със запитвания към bTV Media Group, потвърждаваме, че считано от 9 май 2022 г. Габриела Н…May 10 2022vijti.comДосега не е имало подобно разминаване в световете на две семейства. От едната страна беше Нина, която твърди, че си пада по гурме ресторанти и разходки в Монако, а от другата е Митко и Мая с тяхното страхотно семейство, което живее скромно и има съвсем различна ценностна система. Те са обединени от болестта на сина си, който се бори с ДЦП и дори за секунда не си помислят да пилеят пари, защото те им трябват, за да лекуват детето си.

Нина твърди, че носи обувки за 2 000 лева, а Боби обяснява, че се облича само в бутикови дрехи на „Филип Плейн“, с когото, ако се вярва на думите им, са близки приятели.

Ето и само един от многото коментари след предаването. Той е на Чавдар Кидеров:

„Снощи сбърках да пусна ТВ и хоп – ПИЛИНЦАТъ суингват с друго семейство. Верно ли имало толкова деградирали хора като ТеЯ фенове на Монако. Верно ли съществуват такива хора из обществото ??? Не знам до колко ние сме свикнали с този фалшив свят и до колко е възможно да се харесва , но тези са ВИП , колкото аз съм Програмист .

Евала на другата двойка – Митко и Мая. Здраво спортуващо семейство ,което въпреки трудностите са усмихнати , радват се на живота, въздуха и малките неща. Хора с душа , хора с дух , ХОРА !

Въпреки перфектно замисления сюжет и поканени „герои“ да участват с цел атракция, смятам че продукцията поставя един важен въпрос пред нас – Кое е нормално , какви са ценностите и на къде „отиваме“ с този изкуствен и потребителски свят ?

Парите и лукса или Богатството на душата, семейството и борба ли е живота или само лукс и наслада

Силно се надявам тези два измислени ВИП-а да не са пример за подражание“.

СЕМ санкционира bTV заради Ергенът Санкция заради риалити предаването „Ергенът“ ще получи bTV, тъй като съдържанието му е неблагоприят…May 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!