Георги Христов неузнаваем, стана дядо (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дядо стана обичаният изпълнител на „Черно и бяло“ Георги Христов, но единствено заради новия си клип. Във видеото към песента „Целуни ме вчера“ певецът влиза в ролята на белобрад старец, а почитателите му останаха шокирани от визията му и трудно успяха да го разпознаят. 58-годишният Христов е тотално неузнаваем благодарение на златните ръце на гримьорите, които направили трансформацията само с помощта на макиаж. Пълното му преобразяване отнело няколко часа, но ефектът е поразителен. Иначе прекомерно суетният изпълнител се решил на промяната единствено в името на ефектния клип.

Георги Христов се появи за пръв път след 20 години-Няма начин да го познаете-Какъв дядо е станал само!-Снимка След повече от 20 години за първи път Калин Донков дава свое стихотворение да се превърне в песен. …May 6 2022vijti.com

В личния си живот, обвит в редица мистерии, Христов още не е изпитал радостта да има внуче. Макар години наред да се твърдеше, че той няма свои собствени наследници, преди години в тв интервю по Би Ти Ви певецът изля душата си и призна, че всъщност има две деца, които умишлено крие от медиите. На въпрос дали има незаконен син, той отговори: „Какво означава незаконен? Щом си има родител, значи е законен. Аз съм го признал“. След това той разкри, че е станал баща и на второ дете, което хвърли в шок зрителите и почитателите на музиката му. Христов обаче е категоричен, че няма да покаже наследниците си публично никога. В естрадната гилдия се твърди, че първородният му син е вече на 25-годишна възраст и е плод на неговата младежка любовна афера с рускиня. След години той станал баща и на още едно момче, чиято майка е българка.
По-големият син на Христов живеел в Русия заедно с майка си, която навремето била красива балерина, а с певеца се залюбили на негово турне в средата на 90-те години на миналия век.
След завръщането си в Русия танцьорката изненадала звездата, като му се обадила и го поставила пред свършен факт, заявявайки, че е родила дете от него. Изпълнителят не се колебал и заминал за Москва, където признал момчето.

С второто си дете певецът се виждал значително по-често, защото с майката живеели в България. Те дори прекарвали летата си заедно и почивали семейно в къщата му в Гърция, където той се уединява през топлите месеци на годината.

Георги Христов и Илиана Раева се включиха в скандала за концерта на Лили Иванова / СНИМКИКонцертът на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив предизвика истинска буря поради ред причини. Н…Sep 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!