Георги Христов и Илиана Раева се включиха в скандала за концерта на Лили Иванова / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Концертът на Лили Иванова в Античния театър в Пловдив предизвика истинска буря поради ред причини. Най-много шум се вдигна около недоволството на феновете ѝ от качеството на изпълненията на примата. Звездата обаче си има и много поддръжници, който я защитават.

По стар български обичай не е трудно да бъде намерено под вола теле, но в този случай не гласа на певицата, а качеството на озвучителната й техника е направило голямата разлика, пише show.blitz.bg. Вероятно и заради това колегата й Георги Христов сподели доста директно и гневно мнение в профила си:

Панделиева с гневен коментар за концерта на Лили Иванова: Нима в Пловдив няма полиция? Цинизмът е потресаващ!„Искам да подкрепя всички протестиращи ресторантьори, фитнес инструктори, бармани, собственици на ди…Sep 19 2021vijti.com

Певецът негодува, че има хора, които цапат личността на голямата българска певица, пък било то и само в онлайн пространството. Постът му очаквано предизвика реакции, голяма част от които в полза на написаното – и на Лили Иванова, разбира се.

Илиана Раева: Лили Иванова е недосегаема крепост! Респект!

Председателят на българска федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се възмути от нападките към Лили Иванова. Причината за тях беше концертът на певицата в Пловдив преди няколко дни, който предизвика многобройни коментари.

Ето какво написа Раева във Фейсбук:

„Лили Иванова – недосегаема крепост!

Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!“

Чета от няколко дни развихрилите се коментари за концерта в Пловдив на най-великата в сферата си в България Лили Иванова… Честно казано, в първите два дни даже не се впечатлих. Толкова съм свикнала със злобата и простотията по нашите ширини, че това не е никаква изненада. Е, подразних се, че точно жената, която ме е карала стотици пъти да онемявам от възторг е мишената, но като разбрах, че журналист е “капацитетът“ решил да пожъне “слава“ на гърба на най-голямата, нещата си дойдоха на мястото. Веднага се сетих, какво ми беше казал един футболен журналист преди доста години: “Когато някой млад журналист идваше да се учи при мен му казвах: Плюй по Сираков, ако искаш да станеш известен журналист!“ Реших, че този пример е толкова подходящ за случая и реших да споделя.

Та и този журналист така… хем плюл, хем толкова плювни по адрес на недостижимата Лили Иванова предизвика, но аз пак не запомних името му… И хората бързо ще забравят името му.

А нейното ще го помнят и правнуците ми…

Респект, Лили!“

Лили Иванова за най-обсъждания й концерт в Пловдив: Злобни хора! Завиждат ми!Лили Иванова е категорична, че няма да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в моме…Sep 19 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!