Дани Петканов се събра с красавица, копие на Александра (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Специалистите твърдят, че мъжете си падат по определен типаж жени и това не може да е по-вярно в случая с прясно разведения Дани Петканов , който се впечатли от красавица, която спокойно може да мине за сестра близначка на бившата му жена, Александра. Въпросната среща се е състояла в Италия, а Петканов не пропусна да пофлиртува с девойка, за която твърди, че засича случайно цели два пъти в един и същи ден.

Всъщност Дани и Алекс бяха отново заедно тези дни, но не по собствено желание.

Екс-двойката се засече на мероприятие в Италия, организирано от популярна модна платформа. На събитието присъстваха и други наши инфлуенсъри, сред които Балан и приятелката му Надежда, която преди осем месеца го дари със син. Петканови избягваха да попадат заедно на общи снимки, макар и там да са по работа и да няма нищо страшно в това, пише „Хотнюз“.

Затова пък Даниел не пропусна да покаже, че флиртува на чужда земя.

„Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!“, написа той в социалната мрежа и публикува два различни кадъра с въпросното момиче, като някои не пропуснаха да го попитат защо се е снимал още първия път с дамата, която всъщност се оказа испанката Росио , популярна модна дизайнерка в родината си.

Даниел Петканов Италия

Дани Петканов Италия

Снимки: Инстаграм

Феновете на лудия репортер също отбелязаха, че тя досущ прилича на бившата му . “ Страшно си приличат с Алекс „, пуснаха бързо намеците последователите му. „Като изтърван си“, закачат го други, а трети пък обясниха ситуацията му така: „В някои държави това се нарича Stalking и е подсъдимо…“ Хората са го казали най-хубаво е първото гнездо, всяко следващо отива на зле, коментират още последователите му.

Вече се разбра как е успял Дани Петканов да зарадва жена си с Камаро и откъде са дошли парите50 000 лева се изръсил Дани Петканов за новата кола на съпругата си Александра, научи HotArena. Луди…Jul 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!