Дани Петканов с шокиращо признание: Разделят ли се с Алекс?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Какво се случва отново между Дани и Александра Петканови? Двойката, която ту се събираше, ту се разделяше пред очите на последователите си в социалните мрежи, този път предизвика сериозен смут сред феновете си. Новината, която успя да разстрои голяма част от почитателите на инфлуенсърското семейство, дойде от Лудия репортер.

Ето го новото носле на Алекс Петканова, изненадата е голяма СНИМКИНаскоро стана ясно, че Дани и Алекс Петканови заедно са легнали под ножа, за да си коригират носовет…Oct 4 2021vijti.com

„Може да ви е направило впечатление, но от един месец не съм активен в социалните мрежи. Причината е, че търся себе си, колкото и да звучи абстрактно. В живота ми се случват събития, които ще го променят неизбежно в близко бъдеще. Аз вярвам, че е за добро. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да правя по-смислени и градивни неща и да давам хубав пример, когато мога“, пише в един от последните си постове Даниел.

Явно напоследък в живота на водещия се случват доста трансформации, които го провокират да прави повече равносметки на живота си и постигнатото досега. печатление правят и все по-редките му включвания в социалните мрежи, където преди беше един от най-активните инфлуенсъри.

Каква е причината за искрените му словоизлияния, засега не става ясно, но близки до Петканов твърдят, че той е изпаднал в депресия, а и отношенията му с Александра най-вероятно преминават през някаква криза, смятат последователи.

За да подкрепи думите си с действия, той започна годината с добро дело и дари кръв. По-късно пък обяви, че през следващите 12 месеца ще предоставя 10% от рекламните си хонорари за благотворителност. Каква точно сума ще бъде събрана, той ще разкрие в края на 2022 г.

Припомняме, че преди три месеца звездната двойка си направиха ринопластика в Турция, но явно промяната във визията не им е помогнала особено за комфортна в личен план. Според слуховете, че между Дани и Алекс има непреодолими дрязги, които са в основата Петканов да изпада в подолни емоционални състояния.

Петканови си клъцнаха заедно носовете! Ето резултата (Снимки от операцията): На всички, които с интерес следят социалните мрежи, им направи впечатление отсъствието на едно от…Oct 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!