Обява за работа в „Лидл“ ядоса доста хора

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Обява за работа в „Лидл“ предизвика множество негативни коментари в социалната мрежа. Ето и самата публикация на веригата във Фейсбук:

„Искаш добра заплата в стабилна компания? Разгледай възможностите за работа в магазините на Lidl! Стани касиер-продавач или аранжор на 4,6 или 8 часа. В Lidl ще получиш топ заплащане, 80 лв. като ваучери за храна и допълнително здравно застраховане. Коректност и сърцат екип допълват богатия пакет от придобивки“.

Клиент на „Лидл“ показа касова бележка и се ядоса: Пак ни цакат!„Ако имате интерес, пуснете една статия как отново ни цакат“. Такъв съвет даде на екипа на Plovdiv24…Mar 20 2022vijti.comЕто и част от коментарите на потребители:

„Без глупости. Касиерът е и текилажни. Подигравка с хората. Експлоататори“

„То ако беше добре, хората нямаше да бягат“.

„Ако нещата бяха добре, нямаше да търсят персонал“

„Защо, когато си пуснеш CV, никой не ти се обажда или да ти отговори от „Лидл“? При изпратено CV не се ли вижда и от другите обекти, защо да пускаш на 3-4 магазина?“

„Лидл“ поредният колонизатор и експлоататор, който само взима и не дава.

Нали парите трябва да отидат за благото на немския народ. Е това хората в България не могат да разберат. Цените в „Лидл“ България и в Германия са еднакви, само заплатите са различни, какви обороти, какви пет лева“.

Мъж направи сравнение: Показа какво може да си купи от „Лидл“ за близо 24 паунда в Англия / СНИМКИМъж направи сравнение между България и Англия и показа във Фейсбук какво може да си купи за 23,60£. …Feb 16 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!