Оплюха марковия тоалет на Славена Вътова в „Черешката на тортата“ – заваляха люти коментари (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Не спират коментарите по повод петъчния епизод на “ Черешката на тортата „, в който в кухнята се вихреше не кой да е, а Славена Вътова . Амбициозната майка на две деца се постара всячески да грабне плакета, демонстрирайки знания, опит и интересни рецепти, но най-голямо впечатление произведе тоалетът, който Славена бе избрала, за да посрещне гостите си.

Става дума за дизайнерска розова рокля , която зрителите неласкаво нарекоха „дизайнерски юрган“.

Накуп на всичко, миската посрещна гостите си не в дома си, а в „инвестиционно жилище“ по собствените ѝ думи, заради което обра още негативи.

Славена Черешката

Всички, които очакваха красавицата да ги посрещне в семейното гнездо, останаха разочаровани. Вместо това тя избра за сцена на кулинарните си опити инвестиционен апартамент, който продава.

Славена Вътова розова рокля

Моделката сготви претенциозно вегетарианско меню без месо, само със здравословни продукти. Единствено за Мартин приготви пържени кюфтенца. Именно тях зрителите одобриха като единственото ястие, ставащо да се нахраниш.

Останалите манджи определиха като бъркочи. Останалите участници обаче явно не са съгласни с това, защото я засипаха с похвали и комплименти, а накрая я наградиха с максимален брой точки без Мартин, който ѝ даде 9.

Всъщност Вътова се справи с готвенето доста бързо и сръчно, а единствената забележка, която получи бе, че често си пипа косата, което на зрителите се видя доста гнусно.

Славена Вътова харчи луди пари след изневярата-СнимкаОбратите в личния живот на Славена Вътова и факта, че мъжът й й прости изневяра, и в момента двамата…May 17 2022vijti.com

Черешката славена

А коментарите за розовата рокля продължават да се сипят – „розова гума за трактор“ и „юрганче“ заради накатената като драперия материя в горната част и прекалено късата поличка.

Славена Вътова рокля Черешката

„Показност, показност…добре, че не спечели, щеше да е прекалено…’, „Най – накрая последната вечер никой няма да се съобразява с тази мрънкаща особа… цялата седмица всички готвиха за нея и заради нея.. и нейните капризи!”, „Славена изби рибата с тоалета си. Няма по-неподходяща дреха за посрещане на гости у дома от това.”

А вие как ще коментирате представянето на Славена?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!