Александър Сано показа изкуствената ръка на сина си и разчувства с тези думи (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

За повечето Александър Сано е талантливият актьор, когото познаваме добре от малкия екран (от сериали като „Под прикритие“, „Ягодова луна“, а съвсем наскоро се представи блестящо и в „Като две капки вода“) и от култовите „Братя Мангасарян“. Освен всичко това обаче, Сано е отдаден съпруг и баща.

Двамата със съпругата си Нели отглеждат две деца – обща дъщеря и сина на Нели от връзката ѝ с Иво Карамански (който носи името на баща си), когото Сано е приел за свой син.

Именно Иво катастрофира тежко миналата година и се наложи да ампутират ръката му. Младежът пострада тежко в Холандия, където учи, като е заспал зад волана, докато шофира. Впоследствие загуби лявата си ръка .

Сано и Иво Карамански

Сега Иво вече има бионична ръка , която може да бъде командвана от импулсите на мускулите и да върши всичко, като дори може да върне до 80-90% от функционалността на истинската ръка.

Иво Карамански нова ръка

Иво Карамански бионична ръка

Снимки: Инстаграм

„Този пост го посвещавам на всички деца, които преминават през сериозни предизвикателства и които въпреки това запазват духа и позитивизма в себе си. За тези деца, които със собствената си светлина не дават на родителите си да паднат в тъмнина. Сине мой, гордея се с теб и те обичам! Благодаря ти, че съществуваш! Бог да благослови децата ни“, пише Александър Сано в профила си в инстаграм, а ние можем само да се възхитим на искрената привързаност между двамата мъже и силата, която си дават в трудния момент.

Зрители бесни на Капките: Неадекватно и срамно, нагласена работа / ВИДЕО„Срамота! Излагате се. Неадекватно и обидно спрямо таланта на изключителните Руслан, Мони, Сано и Кр…Apr 5 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!