Алина Кабаева заби нож в гърба на Путин: Ето защо е депресиран президентът

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Край личния живот на руския президент Владимир Путин всичко е обвито в мистерия – особено що се отнася до предполагаемите му извънбрачни деца и спряганата за тяхна майка, бившата гимнастичка Алина Кабаева . Именно тя е сочена като причина за внезапната депресия, налегнала Путин тези дни.

„Бившата състезателка по художествена гимнастика и спряганата за любовница на руския президент Владимир Путин Алина Кабаева вероятно е бременна , но от друг“, твърди украинската медия УНИАН.

Според политическия експерт Валерий Соловей бащата на очакваното дете не е бил държавният глава.

Кабаева и Путин

„Стопанинът на Кремъл през последно време ходи навъсен и изнервен.

Той е разбрал, че неговата интимна партньорка е бременна, но не от него“, каза още той, като се позова достоверни източници“, пожелали анонимност.

По думите на Соловей Кабаева е изневерила на президента и това е било главната причина за потиснатото настроение на държавния глава.

Алина Кабаева

За интимната връзка между Кабаева и Путин се заговори още през 2008 г. Двамата категорично  отричат тези твърдения.

Според съобщения в медиите обаче двойката има цели четири общи деца – две момчета и момичета близначки. Кабаева е родила дъщерите си в Швейцария, където според слуховете в момента се намира.

Швейцарски вестник с голяма бомба за синовете на Путин от Кабаева Руската гимнастичка и бивш депутат на Държавната дума на Руската федерация Алина Кабаева, за която …May 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!