Пловдивските абитуриенти надминаха себе си! Момчета в женски дрехи, рицари и сватбена лимузина (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сезонът на баловете е в разгара си, а по традиция пловдивските абитуриенти са едни от най-екстравагантните и впечатляващите. И на този 24 май хиляди абитуриенти под тепетата излязоха на същински „панаир на суетата“.

Елитните гимназии на Пловдив  изпращат шумно и тържествено годините на училищен живот.

Зрелостниците от Английската – Езикова гимназия „Пловдив” и Търговската гимназия се появиха по изключително интересни, екстремни и забавни начини пред Новотела в Пловдив, където тази вечер ще празнуват завършването си.

Пловдивски абитуриенти 2022: На бал със златна каляска, трактор и ферари СНИМКИОт година на година пловдивските абитуриенти стават все по-изобретателни и искат да насочат светлини…May 24 2022vijti.com

бал пред Новотела

Новотел Пловдив бал

Спортни модели коли, 5-метрови лимузини, класически лади и рев на мотори огласиха пространството пред хотела.

абитуриенти рицари

лимузина за бала

абитуриентка с лимузина

Един от абитуриентите се появи в компанията на седем рицари, а зрителите посрещнаха атракцията с аплодисменти. Някои от зрелостниците пък направиха истинско шоу с пристигането си, като се качиха на капака на автомобила и започнаха да танцуват под звуците на балкански ритми.

Мъжката част от абитуриентите бяха заложили на семпла визия, като се появиха в класически костюми в тъмната гама. Дамите от друга страна показаха най-различни стилове и визии. От къса шарена рокля, до дълга, черна и елегантна рокля, всяка една от тях изразяваща себе си.

Елеонора Иванова – една от красавиците, победили конкуренцията в „X Faktor“ – „4Magic“, заложи на червена дълга рокля, с цепки и бежови обувки с висок ток и платформа.

Елеонора абитуриентка

Елеонора Иванова бал

Едни от най-атрактивните абитуриенти бяха две момчета, „дегизирани“ като жени – с рокли и перуки. Какво смятат родителите им за този „аутфит“, остава неизвестно:

момчета с перуки

абитуриенти в рокли

Зрелостниците споделиха пред TrafficNews, че смятат, че представянето им на матурите е било достойно и си пожелават да бъдат здрави, успешни и разумни хора, които да допринесат за един по-добър и по-мъдър свят.

Ето и останалите атрактивни момичета и момчета от Пловдив:

абитуриентка лъскава рокля

рокля с пера

абитуриентка рокля с пера

рокля с пера за бала

абитуриентка в пера

абитуриентска рокля

черна абитуриентска рокля

лъскава абитуриентка

рокля абитуриентка

красива абитуриентка

абитуриентка пристигане

елегантна абитуриентка

абитуриентка в синьо

Още снимки може да видите в галерията ни.

И Бойко Борисов празнува с абитуриентите, облечен с анцуг и чорапи на точки / СНИМКИБившият премиер Бойко Борисов сподели снимки във Фейсбук с абитуриенти. „Честито завършване и успех …May 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!