64-годишната Шарън Стоун провокативно свали полата си на червения килим – ето какво показа отдолу (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Провокативна и оригинална – тези два епитета веднага ни идват наум, когато се сетим за една от дивите на Холивуд, неостаряващата Шарън Стоун . Актрисата за пореден път демонстрира безупречен стил и финес на червения килим , този път на един от най-големите кино форуми в света, фестивала в Кан.

По традиция това е едно от най-бляскавите събития през годината, което събира куп звезди.

Шарън Стоун също се появи пред обективите на фотографите и успя да прикове цялото внимание не само на публиката, но и на всички хора около себе си с неочакваната си постъпка.

Шарън Стоун рокля Кан

Звездата бе поканена на прожекцията на филма Les Amandiers на Валерия Бруни-Тедески, който разказва за ежедневието на актьорите, които взимат уроци в театър.

Актрисата се появи пред публиката в необичана пухкава синьо-бяла рокля с корсет на Dolce&Gabbana . Това обаче бе само началото на нейното модно ревю.

Шарън Стоун рокля Долче и Габана

Стоун пристигна на червения килим с двама охранителя. По-точно моделите Сам Уеб и Адам Сен, които влязоха в ролята на бодигарди, придружаващи звездата.

След като фотографите направиха част от снимките си, спътниците на Шарън започнаха да разкопчават полата й и ефектния шлейф.

Шарън Стоун в Кан

Роклята се оказа 2 в 1. След няколко секунди Стоун вече демонстрираше стройна фигура в дълга тясна рокля с цепка на гърба.

Шарън Стоун синя рокля

Тази ефектна поява на холивудската звезда беше наречена безупречна.

Шарън Стоун рокля Кан

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!