90-годишната София Лорен зашемети с визия на червения килим! Вижте я само (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Божествена даже на 90! Само така можем да опишем една от най-големите световни звезди на киното – София Лорен . Италианката с вечна красота блесна на галавечерята по повод откриването на музея на филмите на Академията в Лос Анджелис в събота.

Филмовата прима зашемети почитателите си демонстрирайки изумителна визия . Въпреки че вече е на почти 90 години , киноактрисата изглежда забележително. И показва зашеметяващо очарование за което много по-млади актриси могат да й завидят.

Живата легенда София Лорен с 30 вдъхновяващи мисли за живота, които всеки трябва да разбереКрасива жена, великолепна актриса, жива легенда в киното, София Лорен (Sophia Loren) е пример за под…Nov 26 2018vijti.com

София Лорен на 90

87-годишната актриса не крие бръчките по лицето си, но въпреки това премина по червения килим с величие и грация достойни за кралица.

Специално за събитието звездата носеше кремава рокля с пайети. Гъстата й коса бе оформена в широки къдрици, а миглите й бяха ясно подчертани.

София също така носеше грим, поставен от опитни гримьори. И със сигурност не се притесняваше да позира пред публиката, радвайки феновете с появата си.

Възрастната актриса от години не е излизала под прожекторите. Появата й на червения килим предизвика истински фурор. Мнозина отбелязват, че тя не е загубила величието и чара си. И все така изглежда ослепителна и запомняща се, независимо от годините, които са я белязали вече.

София Лорен целувка

София е една от най-известните италиански актриси. Звездата има стотици продукции зад гърба си, работила е с легенди като Марчело Мастрояни, Робърт Олтман, Грегъри Пек, Кари Грант, Ричард Бъртън, Пол Нюмън, Питър Устинов, Питърс Селърс, Кларк Гейбъл и дори с великия Чарли Чаплин, пише „Дейли мейл“.

София Лорен 90 години

София Лорен е ослепителна и на 90 сн. Инстаграм

Малко известен е фактът, че актрисата е едва на 15, когато се запознава с Понти. И че двамата се женят през 1957 година, но продуцентът е обвинен в двубрачие, тъй като има брак с първата си съпруга Джулиана. И държавата не признава брака му с Лорен. Тъй като в Италия разводите са забранени, той се развежда във Франция и се жени отново за София през 1966 година. Двамата остават заедно до смъртта му през 2007.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!