Брутален обрат след „Ергенът“: Бонбонова се изказа за „истинската“ победителка СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Плеймейтката Благовеста Бонбонова, която наводни екранът със сълзите си в „Ергенът“, явно е преосмислила поведението си и се опитва да се извърти като фурнаджийска лопата. След като предаде Александра Гърдева в предаването и се сближи с нейните врагове, сега иска да направи нов рязък завой.

Виждайки големия хейт срещу нея, но главно срещу Виктория Капитонова, Блага се отрече от рускинята и вчера написа, че стиска палци за победа на Дениз Хайрула.

Мрежата прегря: Бонбонова била сефтето на Сашо Кадиев преди 8 години! (Снимка): С нарастването на популярността им, участничките в хитовото риалити „Ергенът“ трябваше да бъдат го…May 9 2022vijti.com

По-интересното обаче е, че Блага се застъпи за Алекс. В публикацията си тя похвали психоложката за върнатата роза и определи постъпката й за достойна.

Благовеста написа още, че истинската победителка е тази, с която Виктор ще е след предаването, пише kliuki.bg. В момента това е Александра, така че става ясно, че явно за Блага именно Алекс е истинският шампион, защото в крайна сметка Виктор падна в обятията й в реалния живот, а не само на екран.

Плеймейтката се отрече от притятелството си с хипнотерапевтката, въпреки че само Алекс я защити за свалените гащи.

След като видя обаче зрителските нагласи и предпочитания, Бонбонова се опитва да си изчисти имиджа и да покаже, че не е толкова лоша. Говори се, че именно Блага е сред момичетата, които са се обадили на Алекс да й се извинят.

Ето как Бонбонова от „Ергенът“ коментира сблъсъка между Александра и Виктория в последния епизод (СНИМКИ) Бонбонова , както предпочита да се нарича симпатичната Благовеста Цакова от „Ергенът“ е амбициозна,…May 16 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!