Мрежата прегря: Бонбонова била сефтето на Сашо Кадиев преди 8 години! (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

С нарастването на популярността им, участничките в хитовото риалити „Ергенът“ трябваше да бъдат готови и медиите да се разровят в миналото им. А там наистина е интересно, особено в това на Благовеста Бонбонова , която бе една от най-ярките претендентки за сърцето на Виктор Стоянов.

Оказва се, че бившата плеймейтка, чието име наскоро бе замесено в предполагаема афера с певеца Константин, е била и с друг любимец на жените.

Бонбонова призна истината за Александра – ето какво се е случило между двете (Снимки): Те безспорно са сред най-одумваните участнички в “ Ергенът “ – Благовеста Бонбонова и Александра Гъ…Apr 29 2022vijti.com

Водещият на „Преди обед“ по бТВ Сашо Кадиев хвърли бомбата в ефир с изненадващо разкритие, което втрещи зрителите. Брюнетката е била гост на първото му самостоятелно телевизионно интервю в предаването, което е провел преди 8 години. Кадри от тогавашната им среща бяха пуснати преди минути в ефира.

Бонбонова и Кадиев 
„Истинската ми фамилия е Цакова. Обикновено когато хората ме виждат за първи път, правят асоциация с бонбон“, разкрива тя тогава за фамилното име, с което е популярна. „Може би защото наистина си сладка като бонбонче, и защото си малка“, отговаря й Кадиев.

Въпросното интервю е излъчено на 19 февруари 2014 г., когато Блага е на 24 години, а актьорът – на 30. „На 24 бях влюбена, загубена. Аз съм си такава, наивничка и лесно се влюбвам. Тогава и на мен ми беше първо интервю в телевизионно студио“, спомни си тя при сегашното си появяване в „Преди обед“, пише „Стандарт“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!