Като черен лебед: Алекс Гърдева засенчи всички на партито за финала на „Ергенът“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виктория Капитонова може да е победителката в „Ергенът“, но Алекс Гърдева успя да спечели сърцата на хората. Изглежда обаче, че е спечелила и сърцето на Виктор Стоянов, с когото показват близост извън шоуто.

Наскоро двамата бяха хванати от папараци в столично кафене и някои предположиха, че са гаджета. Други пък бяха на мнение, че по-скоро Виктор е искал да се извини на Алекс за случката с Капитонова, защото едва сега видял грозната сцена, в която подпийналата рускиня заля от яд роклята на психоложката.

Алекс след „Ергена“ – „Виктория все още ме напада!“ (ВИДЕО)Часове след финала на първия сезон на „Ергенът“ Александра Гърдева гостува в „Тази събота и неделя“.…May 21 2022vijti.com

Е, истината си я знаят само те и близките им (за момента), но сега се появи нова снимка, която качи самата Алекс. Фотото е от партито за финала на „Ергенът“, а Гърдева прилича на елегантен черен лебед. Признаваме си, че двамата са тотален #couplegoals и супер много си отиват.

На купона са присъствали почти всички мацки от „Ергенът“, но нямаше как да не направи впечатление липсата на Дениз Хайрула и Виктория Капитонова. Последната в момента няма Instagram профил, като най-вероятно сама си го е спряла, защото е залята от хейт коментари и съобщения.

Финалният епизод обаче беше доста скучен, пишат потребители в социалните мрежи. На нас също ни беше твърде нагласен, сигурен и излишно сладникав, но пък Милото разказа пред Vbox7 доста по-интересни неща, които може да чуете във видеото горе.

Иначе партито е преминало супер горещо, а присъствали твърдят, че химията между Алекс и Виктор не е спряла, а дори се е задълбочила. Виктория пък си има sugar daddy, за който ви разказахме наскоро. Двамата бяха в чужбина преди време, но рускинята крие самоличността на гаджето си. Знае се само, че е по-възрастен мъж и със сигурност има доста финансови възможности.

 

 

Виктор проговори: Ето защо са се виждали с Александра тайно след предаването (Снимки): Преди броени дни в медиите „изтекоха“ папарашки снимки, на които се видя, че Виктор и Александра от…May 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!