Ето защо покойниците ни се явяват насън – това не е без причина и не трябва да ни плаши:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сънищата, които имаме за нашите починали близки, предизвикват чувство на тъга, скръб и често ни напомнят колко хубаво би било да бъдат отново тук с нас. Въпреки че тези сънища може да са тъжни, те все пак имат красиво значение.

Такива сънища оказват значително влияние върху нас. Мнозина признават, че сънищата, в които са срещнали починал любим човек, са им помогнали успешно да преодолеят процеса на скръб и да продължат живота си.

Въпреки че вече не са с нас, близките, които са загинали, никога не ни напускат. Много хора говорят за това как роднините им ги посещават в сънища, които могат да бъдат много реални и ярки. Такива сънища са известни като „сънища за среща“.

Лепенки за неплатен гроб върху снимките на покойниците Близки на покойници алармират за десетки гробове в София, на които има лепенки върху снимките на п…Oct 6 2020vijti.com

баба, майка и внуче

„Баща ми и майка ми починаха преди повече от десет години с една година разлика. Около шест месеца след всяка смърт, на всеки един от тях, сънувах поне един много ярък сън. „И това не беше обикновен сън, усещането беше различно“, казва д-р Патрик Макнамара.

Такива сънища често имат голямо значение: починалият винаги изглежда весел, щастлив и понякога дори по-млад, отколкото е бил, когато е починал. Насън мъртвите често предават послание за насърчение на човека, който ги сънува, например „Добре съм и все още съм с теб“.

майка и дъщеря

Съобщенията на починалия пристигат по-скоро телепатично или психически. Сънят е по-нормален и реалистичен, отколкото останалите и понякога предизвиква усещане за повторно съединение с човека.

Сънищата са много реални, сякаш покойникът наистина ги посещава и сънуващият си спомня съня, когато се събуди. Сънят оказва силно влияние върху личността му.

„За традиционните народи, които придават равна или дори по-голяма онтологична тежест на мечтите, отколкото на реалния живот, „сънищата за среща“ са възприемани като убедително доказателство, че съществува духовен свят и живот след смъртта“, обяснява Макнамара.

сънища починал

Мнозина признават, че сънищата при среща с починал човек им помагат успешно да преминат през процеса на скръб и да продължат живота си. Има редица причини, поради които починалият се появява в сънищата:

Те искат да поискат прошка или да решат проблем, който са имали през живота си и който е останал неразрешен. Хората се появяват в сънищата, за да ви предпазят от предстояща опасност или да ви предупредят. Те са вашите защитници, които ви защитават отгоре.

„Те искат да утешат онези, които скърбят за тях и да им кажат, че всичко е наред с тях и че сега са „от другата страна“. Те имат послание за сънуващия. „Те искат да покажат на своите близки, че има живот след смъртта.“

Задушница НЕ е пикник на гроба, а молитва за покойниците“Когато сме на гробовете на близките си или в храмовете, е важно да си спомняме за тях с молитва, а …Oct 31 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!