Служителка на БНБ отвя всички и си тръгна с голяма сума от Стани богат / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Служителката на БНБ Мариела Драганова игра уникално и заради това си тръгна от предаването „Стани богат“ с 20 000 лева. Може би с тази печалба тя ще сбъдне мечтата си да пътува до Австралия, както обяви по време на ефир.

Банкерката изкара късмет на въпроса: „Кой е основател на групата „Брейзън Абът“ с музиканти на „Дийп Пърпъл“ и „Юръп“ през 1994 г.?

Прекръстиха „Стани богат“ на „Най-симпатичният на водещия печели“Еее, това вече излиза от всякакви граници! Добре дошли в шоуто „Най-симпатичният на водещия печели“ …May 7 2022vijti.com


Отговорите бяха: Иван Лечев, Димитър Ковачев-Фънки, Митко Щерев и Николо Коцев.

Мариела каза, че знае за Лечев, Фънки и Щерев, но само за Николо Коцев не е чувала. Тя след това предположи, че групата е създадена в чужбина и маркира Николо Коцев. Това, за нейно огромно щастие, се оказа и верният отговор.

Късметът бе на нейна страна и при следващия въпрос за 20 000 лева! Тя трябваше да отговори на въпроса: „Кой художник се е родил в пожар, умрял е в асансьор и рисува сам себе си летящ в част от картините си?“.

Отговорите бяха: Анри Матис, Марк Шагал, Салвадор Дали и Пабло Пикасо.

Тя вече нямаше жокери и реши, че ще рискува с Шагал. Което, за нейн късмет отново, се оказа и правилният отговор!

Последва въпрос за 30 000 лева. Той бе: „Кой е автор на романа „Хубавият жълт Дунав?“.

Отговорите бяха: Дикенс, Хемингуей, Верн и Толстой.

Тук Мариела видимо се притесни и се отказа от играта, за да запази парите, които бе спечелила. Извън играта тя маркира Хемингуей, но сгреши, тъй като се оказа Верн – роман, дописван посмъртно от сина му.

Голям резил за предаването! Служителка на НАП обясни защо постоянно се е въртяла на стола в „Стани богат“Тя е от хората, които не могат да бъдат описани с три думи. Бивш учител, в момента е взискателен слу…Apr 16 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!