Вкусна закуска за 15 минути, топи се в устата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес бихме искали да ви разкрием една от любимите ни рецепти за закуска. Тя се приготвя буквално за „минути“ и винаги се оказва изключително вкусна. 

Мислехме, че много хора знаят как да приготвят това ястие, но се оказа, че не е така или тези, които знаят, го правят по доста по-различен начин.

Тази закуска става само за 10 минути, всички я обожават у домаВсе се чудим какво да направим за закуска, а филийките са втръснали на цялото ви семейство? Е, ние в…Apr 10 2022vijti.com


Именно заради това решихме да споделим една от любимите ни рецепти. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани, а всеки вкусил от сутрешното ви хапване, ще ви моли за допълнително.

Продукти:
3 бр. яйца
1 бр. домат
50 гр. шунка/пилешко филе/пушена наденица (с две думи каквото ви е на сърце) 
80 гр. топено сирене
1 стрък магданоз
олио
сол, черен пипер, червен пипер на вкус

Приготвяне:
Започваме да готвим и първото нещо, което трябва да сторим е да нарежем месцето, което сме избрани. В нашия случай ще използваме пушена наденица, защото според нас има най-добър вкус с нея.

Нарязваме я на кръгчета и я слагаме да се пържи в предварително загрят тиган, в който сме сложили олио. Запържваме наденицата от двете страни, а след това я изваждаме от тигана.

Сега взимате домата и го нарязвате на кръгчета, които ще запържите в същата мазнина, в която сте запържили и наденицата. Така те ще станат още по-ароматни.

Запържваме доматите леко и от двете страни, може да добавите сол и пипер на вкус. След това отгоре може да наредите кръгчетата наденица или месото, което вие сте си избрали.

Сега разбивате 3 яйца, добавяте сол, черен пипер, червен пипер и подправки, които обичате и ги разбивате добре.

Сега нарязвате топеното сирене на кубченца или поне на сравнително не особено големи парчета.

Сега изсипете яйчената смес към доматите с наденицата и сложете топеното сиренце най-отгоре.

Задушете с капак в тигана за около 5 минутки и сервирайте на масата. Най-отгоре може да добавите зелении – лук, магданоз, копър или каквото обичате вие и семейството ви.

Бон апети! /jenata.blitz.bg

Пийте за закуска и ще забравите за висящия корем и ще бъдете весели през целия денТази закуска е изключително питателна и здравословна, тъй като съдържа много витамини и минерали, ко…Mar 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!