Пийте за закуска и ще забравите за висящия корем и ще бъдете весели през целия ден

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази закуска е изключително питателна и здравословна, тъй като съдържа много витамини и минерали, които са необходими за добър растеж на косата и красив тен.

Това средство помага за регулиране на метаболизма и укрепване на имунната система и прочистване на червата.

Използвайки тази смес, ще забравите за запека и за „мързеливите черва“ и затлъстяването. Ще загубите до 2,5 кг за един месец, особено за мастните натрупвания около корема.

Забравете сандвичите: Всички полудяха по тази 10-минутна закускаДнес ще ви разкрием как лесно и без много усилия да приготвите чудна закуска само за 10 минути. Не с…Feb 16 2022vijti.com

Състав и подготовка

• 5-7 бр. сини сливи;
• 2 супени лъжици овесени ядки;
• 1 чаша нискомаслено кисело мляко;
• 1 супена лъжица ленено масло;
• 1 чаена лъжичка какао на прах.

Тази вечер приготвихме тази закуска. Изсипете сините сливи в 100 мл преварена вода за 10-15 минути. Смесете какаото, лененото масло и овесените ядки в отделна купа. Добавете чаша кефир и разбъркайте добре.

Нарежете сините сливи и добавете към останалите съставки. Разбъркайте и приберете в хладилника за една нощ. Сутрин можете да се насладите на здравословна и питателна закуска.

Ето какво включва закуската на Деси Цонева, която струва 900 лева Какво закусвате обикновено сутрин? Яйца, сандвич, пица…? Ще се изненадате с какво е пълна чинията…Jan 26 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!