Любовницата на Путин – шампионката Алина Кабаева, се крие в хижа в Швейцария с четирите им малки деца

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимки: Getty/Images, Instagram

Твърди се, че любовницата на Владимир Путин – носителката на олимпийско злато по художествена гимнастика Алина Кабаева, се крие с четирите им малки деца в частна хижа в Швейцария.

Според слуховете 38-годишната Алина, която някога беше наричана „най-гъвкавата жена в Русия“, има четири деца от 69-годишния президент на Русия.

Любовницата на Путин не се сдържа и се изказа за невиждан срам-Снимки Олимпийската шампионка по художествена гимнастика от Игрите в Атина през 2004 година – Алина Кабаев…Mar 7 2022vijti.com

Смята се, че Путин и Алина имат двама сина и две 7-годишни дъщери близначки.

„Докато Путин извършва нападението си срещу Украйна, атакувайки невинни граждани и предизвиквайки бежанска криза, семейството му е скрито в частна и много сигурна хижа някъде в Швейцария“, разкрива анонимен източник пред Page Six.

Новината дойде, когато войната на Русия с Украйна навлезе в десетия си ден. 

През 2014 г. грацията се снима разголена в мъжкото списание „Максим“ и някъде по това време се запознава с Путин. Тогава президентът е женен, а тя има връзка с полицай. Двамата на няколко пъти се появяват на публични места заедно, като видимо изпитват симпатия един към друг.

Твърди се, че тя носи брачна халка, но този факт се пази в дълбока тайна.

Според информацията Алина Кабаева разполага с автопарк от лимузини Maybach, а при посещение в московско кафене била съпровождана от цял отряд охранители с картечници в ръце. Кабаева е една от най-награждаваните гимнастички в историята на художествената гимнастика с 2 олимпийски медала, 14 медала от световни първенства и 25 медала от европейски първенства.


Много руснаци виждат в нея причината за разпадането на брака на Путин с бившата първа дама Людмила, 62 г., майка на двете му по-големи дъщери.

Самата Кабаева отрича да има деца. От няколко години нейният живот е пълна мистерия. За последно тя е видяна на публично място през 2020 г. на Олимпиадата в Япония. Оттогава досега никой не знае нейното местонахождение.

Путин към Ердоган: Мирни преговори, само ако Киев спре бойните действия и изпълни исканията ниТурският президент Реджеп Ердоган проведе днес телефонен разговор с руския си колега Владимир Путин,…Mar 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!