Дъщерята на Анджелина Джоли боядиса косата си в червено, докато майка й е в Украйна-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит – Шайло, направи промяна в цвета на косата си, докато нейната знаменита майка е в Украйна, където се опитва да помогне на местните жители. Папараци щракнаха Шайло с червеникав оттенък на косата ѝ, която обикновено е тъмно руса.

На кадрите се вижда как момичето се забавлява със своя приятелка в Starbucks.
През годините Шайло винаги е била с руса коса, която е наследила от знаменития си баща.

Тя обикновено поддържаше къса прическа, но през 2020-а година остави косата си да порасне за семейната фотосесия за британския Vogue, по време на която всички гледаха резултатите от изборите за президент на САЩ.

Докато Шайло е в Калифорния, Анджелина се намира в Украйна, където е на посещение в Лвов. Актрисата, която е и посланик на добра воля на ООН, е посетила различни болници и се е срещнала с деца, засегнати от военните действия.   По време на посещението си, докато си взимала напитка от местно кафене и разговаряла с граждани, Анджелина била принудена да се скрие, тъй като се включили сирените, които предупреждават за ракетна атака. За щастие актрисата останала невредима.

Анджелина Джоли втрещи с крака като кибритени клечки! По-слаба от 13-годишната си дъщеря (Снимки): Актрисата Aнджeлинa Джoли неведнъж е била критикувана за това, че е прекалено слаба. Само преди няк…Jan 14 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!