Стил без грешка: ефирната рокля на Анджелина Джоли, която подкоси краката и на мъже, и на жени (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Холивудската актриса Анджелина Джоли (46) присъства вчера в Белия дом, за да отбележи изменението на Закона за насилието над жени. Една от най-известните жени в света от известно време се занимава с този въпрос, а сега тя заяви, че отдавна се надява на това подобрение, което се случи.

Анджелина Джоли втрещи с крака като кибритени клечки! По-слаба от 13-годишната си дъщеря (Снимки): Актрисата Aнджeлинa Джoли неведнъж е била критикувана за това, че е прекалено слаба. Само преди няк…Jan 14 2022vijti.com

Джоли в Белия дом

„Това е лично за всеки. За всеки, който има семейство, деца, който се грижи за собствената си безопасност и здравето на своята общност. „Мисля, че тази страна не признава мащаба на проблемите с домашното насилие и насилието над деца.

Анджелина женствена

Актрисата се появи на тържеството с безупречен стайлинг , както обикновено, а тоалетът, който избра за този повод, е един от най-добрите досега.

Анджелина избра да облече това, което е характерно за нейния моден стил – простота, монохромни и неутрални земни тонове.

Анджелина женствена рокля

Тя се появи в рокля с широки ръкави , които падат по тялото, а роклята много фино подчертава фигурата й.

Талията беше подчертана с помощта на колана, а роклята е с подписа на модна къща „Валентино“.

Анджелина рокля Валентино

Дължината на роклята е под коленете и излъчва изтънченост, което е основна черта на всички модни комбинации, които Анджелина носи напоследък. Тя завърши стайлинга си с бежови обувки от лак.

Анджелина Джоли визия

Този класически тоалет изисква ефектни бижута, затова Джоли реши да сложи перлени обеци и много нежен грим в светлокафяви тонове, докато косата й беше разпусната и леко накъдрена в краищата.

Анджелина Джоли е красавица, но майка ѝ е богиня! Вижте каква красота (Снимки): Ако харесвате Анджелина Джоли и смятате, че тя е една от най-красивите жени в света, трябва да види…Nov 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!