Победата на Зоран в Сървайвър или 150-те бона награда спасиха брака на Силвия Петкова?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Македонецът Зоран Петровски триумфира в „Сървайвър“ и чек за 150 бона, ала по-голямата победа за него е, че отново спечели сърцето на жена си Силвия Петкова.

Ето какво призна Силвия Петкова след победата на съпруга й в СървайвърСлед снощния горещ финал на риалити формата „Сървайвър“, който излъчи и големият победител в лицето …Apr 28 2022vijti.com

Режисьорът на „Под прикритие“ и актрисата имат сериозни проблеми. Любовта между двамата охладнява. Връзката им е пред разпад. Двамата почти не се виждат заради работни ангажименти на режисьора.

И в този момент Зоран решава да отиде за повече от месец на самотен остров на Филипините. „Исках да рестартирам – признава големият победител.

Докато е на острова, Зоран не знае дали Силвия го чака. Но любовта между двойката се възражда след „Сървайвър“. Онази искра се запалва отново. И Зоран и Силвия се обичат по-силно от всякога.

„Сървайвър“ и дългата раздяла със семейството ми помогна много. Искрата между нас пламна отново. Сега има някаква невероятна любов. Силвия е жена, която сам съм си пожелал. Казал съм си, че искам тя да ми е жена и да ми роди дете“, споделя Зоран.

Вижте кой е големият победител в Сървайвър 2022 Зоран е големият победител в „Survivor: Скритият идол“. Той си заслужи победата, след като спечели…Apr 27 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!