Ето какво призна Силвия Петкова след победата на съпруга й в Сървайвър

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След снощния горещ финал на риалити формата „Сървайвър“, който излъчи и големият победител в лицето на режисьора Зоран, страстите цяла нощ, а и днес, изглежда са все така нестихващи.

От профила в социалните мрежи на половинката на Зоран – актрисата Силвия Петкова става ясно и как точно се чувства не само той, но и цялото семейство.

Вижте кой е големият победител в Сървайвър 2022 Зоран е големият победител в „Survivor: Скритият идол“. Той си заслужи победата, след като спечели…Apr 27 2022vijti.com


„В тотален НеСвяст сме и тримата! Обичта и Вярата в Доброто ще променят Света!!!

Браво! БРАВО! ЛЮБОВ!!! Любовта е способна на ВСИЧКО!! Думите бледнеят…Действията говорят“, написа Силвия.

Актрисата Силвия Петкова и Зоран на косъм от раздяла преди Сървайвър

Страшен трус преживя звездното семейство на Силвия Петкова. Красивата актриса и мъжът й, режисьорът Зоран, били на косъм от раздяла, призна през сълзи самият той в „Сървайвър“.

„Постоянно ме нямаше вкъщи, защото трябваше да работя и да се грижа за семейството си. Но докато работех, нямах време за жена ми. Бяхме на косъм да си загубим семейството, а детето ни да расте с разделени родители. Не исках това!“.

Ето къде отидоха Ганка и Ванко след Сървайвър-Снимка Ванко и Ганка от тазгодишния „Сървайвър“ май няма да си тръгнат само с хубав спомен от участието си…Apr 20 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!