Зетят на Стефан Янев се набута в „Хелс Китчън“ / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Иван Атанасов – зетят на бившия военен министър Стефан Янев, е успял да се уреди с участие в кулинарното шоу „Хелс Китчън“. Мъжът на щерката на Янев няма да готви заедно с участниците, а ще им демонстрира как се приготвят засукани коктейли. Иван от години е сред най-известните бармани в България и ходи по състезания и демонстрации дори извън пределите на родината. Той е и собственик на първото по рода си училище за бармани в София.

Щерката на Стефан Янев имала тройки в СУ, сега е с 3 бона държавна заплатаДъщерята на бившия военен министър Стефан Янев втора година е на сладък пост в енергийното дружество…Apr 1 2022vijti.com


Всъщност по-наблюдателните зрители вероятно ще забележат, че зетят на експремиера е стар риалити герой.

Барманът, който е сгоден за щерката на генерала, два пъти се е явявал на кастингите на предаването „България търси талант“. На сцената на шоуто той се качва още в зората му, когато не е натрупало толкова голяма популярност и фенска маса. Представянето му не успява да впечатли журито и публиката и Иван си тръгва безславно от предаването.

Жаждата му за слава обаче не отминава и той решава да се яви повторно в предпоследния сезон на „България търси талант“, който приключи миналата година. Иван отново представи жонглиране с чаши и бутилки и приготви четири коктейла за журиращите Катерина Евро, Славена Вътова, Любен Дилов-син и Ицо Хазарта. Най-впечатлена от алкохолното питие остана Катето, която е и първата, пуснала бармана да продължи напред. Иван все пак успя да се класира за втория етап на шоуто с 4 пъти „да“, но на по-следващата селекция бе изваден от списъците с полуфиналисти и така за втори път участието му в шоуто приключи с неуспех.

Иван и дъщерята на Стефан Янев са двойка от години, но все още нямат сключен брак. Те са родители на дъщеричка Мишел – първородна внучка за бившия служебен министър-председател и съпругата му Пенка. Дъщерята на Янев е завършила в Софийския университет и работи като експерт в „Булгаргаз“ на солидна държавна заплата. А заедно с любимия ѝ разработват и семеен бизнес – фирма, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг.

Стефан Янев на парти с внуците за ЧРД / СНИМКАСтефан Янев отпразнува 62-рия си рожден ден със своите внучета, видя ексклузивно „Ретро“. Бившият во…Mar 11 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!