Стефан Янев на парти с внуците за ЧРД / СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Стефан Янев отпразнува 62-рия си рожден ден със своите внучета, видя ексклузивно „Ретро“. Бившият военен министър отбеляза личния си празник навръх Баба Марта в домашен уют в компанията на семейството си. На тържеството, подготвено от жена му Пенка, присъствали дъщеря му Екатерина, зетят Иван, синът му Костадин с половинката си и двете му внучета. От щерка си освободеният от поста министър на отбраната Янев има внучка Мишел, а от сина си – внук.

Съпругата на бившия служебен премиер не пропусна да благодари от негово име за поздравленията по случай рождения му ден във фейсбук пространството.

Стефан Янев прави „Велика България“„Велика България“. Така ще се казва новия проект на Стефан Янев. Тов асъобщи „Труд”, цитирайки източ…Mar 6 2022vijti.com

Пенка Янева обаче разкри, че в момента мъжът ѝ минавал през драматичен период в личен план. „Благодаря на всички, които поздравихте съпруга ми за рождения ден в този тежък момент, в който той загуби човека, който го е научил да бъде преди всичко честен и отговорен гражданин на Родината си!!!“, написа Янева, като не уточни повече подробности. Самата тя също поздрави рожденика с кратко послание: „Честит рожден ден, Стеф, обичаме те и желаем много здраве и късмет!“.

От публикациите на Пенка в социалните мрежи е видно, че тя стои зад съпруга си и го подкрепя в бъдещите му планове, които се превърнаха в най-горещата политическа тема у нас. Веднага след оставката на военния министър от кабинета „Петков“ се заговори, че той е вече в процес на подготвяне на нова партия. В медийното пространство дори изтекоха няколко варианта за име на формацията, сред които „Единна България“ и „Велика България“. Пред Цветанка Ризова Стефан Янев не изключи възможността да застане начело на нов проект на родния политически небосклон, като заяви, че това ще се случи, ако открие подходящите хора и съмишленици, с които да работят в една и съща посока. Говори се, че към бъдещата партия на Янев ще се присъединят прокудените от БСП знакови червени фигури, както и русофилите.

Янев с двете си внучета

Стефан Янев: Ще обявим политическия си проект, когато му дойде времетоПо думите му от българите зависи дали и каква България ще имаме в бъдеще Бившият министър на отбран…Mar 3 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!