Венета от „Ергенът“ с нов бисер: С Виктор сме различно коренни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Участничката с най-смешните коментари в шоуто „Ергенът“ Венета не разочарова зрителите и изрече един куп „бисери“ в интервю със Сашо Кадиев в „Преди обед“ по bTV. Очевидно притеснена от вниманието, тя поздрави водещия с „добре заварила“. После Венета се впусна в обяснение за отпадането си от предаването.

Докато описваше отношенията си с ергенът Виктор, тя се обърка и вместо да каже, че са коренно различни, тя отбеляза: „Ние сме различно коренни характери“.

Новите предателства и скандали в Ергенът В петък вечер (8 април) Виктор ще се появи неочаквано в имението и буквално ще „отвлече“ една от уч…Apr 9 2022vijti.com

Вместо да е смешно обаче, интервюто на Кадиев с Венета стана тъжно, след като той насочи разговора към тежкото детство на младата жена. Тя разкри, че майка ѝ е била на 19, когато я е родила, а после е заминала в чужбина и я е оставила при баба ѝ. Пращала е пари, докато Венета стане на 18, после спряла.

„Баща ми има психични проблеми. Имало е и много тормоз към майка ми – и физически, но повече психически“, разкри участничката в „Ергенът“. Тя разказа, че 16-годишна живее сама и работи, за което специално благодари на работодателите си през годините.

„Справям се, не искам да съм жертва“, заяви Венета, която се извини, че не може да сдържи сълзите си, когато говори за трудния си живот. Тя призна също, че по празниците ѝ става мъчно, и макар да я канят приятели, тя предпочита да е сама, защото е прекалено емоционална в такива дни. В отговор Сашо Кадиев заяви, че тя няма за какво да се извинява. „И на мен ми се напълниха очите със сълзи като те слушам“, призна водещият.

Венета от „Ергенът“ просълзи Сашо Кадиев след изцепката при Цитиридис (Снимки): След като снощи предизвика бурни реакции с фриволното си поведение в „Шоуто на Николаос Цитиридис“,…Apr 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!