Венета от „Ергенът“ просълзи Сашо Кадиев след изцепката при Цитиридис (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като снощи предизвика бурни реакции с фриволното си поведение в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, днес Венета от „Ергенът“ бе неузнаваема в студиото на „Тази сутрин“. Блондинката, която отпадна от състезанието за сърцето на Виктор, трогна до сълзи Сашо Кадиев с разтърсваща история от детството си.

Венета и Кадиев
В разговор със Сашо Кадиев тя сподели, че не общува с родителите си от години, че е била изоставена на 16 години и никога няма да прости на майка си за преживяното.

„Майка ми замина в чужбина под претекст, че ще работи, за да ме издържа – и наистина до 18-тата ми година ми пращаше пари.

Малко живях с баща ми, но той е психично болен човек, не ми се говори за него“, разстрои се изведнъж Венета.

Венета Ергенът 
На въпрос на Сашо Кадиев, какво й се е случило, хубавицата избухна в сълзи „Наистина не ми се говори за това, защото темата е много болезнена – имаше физически и психически тормоз, но аз не му се сърдя – той просто е болен – иначе е добър човек.“

Венета сълзи

„Аз от 16-тата си годишнина живея сама и работя, но не искам да ме съжалявате. Справям се, боря се. Тежко ми е единствено по празници – Коледа, Нова година и предпочитам да ги прекарвам сама, за да не се разстройвам.“, разкри тя.
 „Съжалявам, че плача и съм емоционална“, извини се жената.

Сашо Кадиев

„Моля те, и аз се просълзих. Ти си истински победител“, забърса очите си Кадиев.

Чутовен скандал в „Ергенът“ – три от сирените на Виктор са вършали заедно преди риалитито! (скандални СНИМКИ) Спекулациите по адрес на участничките в “ Ергенът “ продължават с пълна сила и има защо! Разравянет…Apr 8 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!