In memoriam: Весела Лечева похарчи 5 милиона, за да върне Манол Велев към живота

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Над 5 милиона лева е похарчила олимпийската медалистка по спортна стрелба Весела Лечева за лечението на съпруга си Манол Велев, който цели 15 години бе в будна кома, но на 25 март почина в съня си на 63-годишна възраст в къщата на семейството в „Симеоново“.

Дълги години Лечева отказваше да изключи системите на Велев, въпреки становището на прочути медици от цял свят, че едва ни някога той ще се събуди и ще се изправи на крака. На Манол Велев не успяха да помогнат даже лекарите от прочутата болница „Шарите“ в Берлин, нито хирурзи от Израел. През годините бизнесменът бе изпращан на лечение с частен самолет в най-реномираните клиники в Европа, но всички усилия се оказаха безплодни.

Лекари предлагат-Неваксинираните и постъпили в болница с коронавирус да заплащат лечението си Неваксинираните пациенти с коронавирус в болница да заплащат част от разходите по лечението си. Тов…Oct 15 2021vijti.com

А всичко започна на 11 юли 2007 г… Тогава Манол Велев бе причакан пред офиса си в центъра на София от наемен убиец, който пусна олово в главата му. Съпругът на Лечева бе откаран в критично състояние в „Пирогов“, където повече от 4 часа бе опериран от професор Стефан Габровски-баща. Хирургът спаси живота на Велев, но от там насетне медицината бе безсилна да го изправи на крака заради тежките поражения на мозъка, причинени от куршума. Манол остана в будна кома до по-миналия петък, без изобщо да дойде в съзнание.

За да е постоянно близо до съпруга си, Весела Лечева оборудва семейната спалня на къщата в „Симеоново“ с модерна апаратура от Германия, пише столичен седмичник. Две медицински сестри до последно обгрижваха бизнесмена, а лекари се отбиваха веднъж седмично на визитация, за да следят състоянието му. За жалост, медицинското чудо не се случи.

Овдовялата славна спортистка успя да съхрани бизнес империята на мъжа си. След покушението братът на Весела, Даниел, пое бизнеса. От няколко години синът на Велев от първия му брак – Мартин, също работи активно в наследените от баща му дружества за хазарт и строителство. Той е собственик на фирмата за бързи кредити „Сити кеш“. Бизнес активите и богатството на семейството се изчисляват на над 100 милиона лева, добавя изданието.

Има ли измама с лечението на Сашка Васева?Здравословното състояние на певицата Сашка Васева не е никак добро. Нейният съпруг Христо Бакърджиев…Nov 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!