Любовната история на Брус Уилис: „Не искам никога да се отделям от нея“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Брус Уилис е вдъхновение за всички романтици по света. В рамките на 57 години той не открива своята сродна душа. Минава през неуспешен брак и разбито сърце, но днес живее в приказка.

Но как звездата от „Умирай трудно“ е успял да създаде невероятно семейство и да открие любовта на живота си? Имал е нуждата от правилната жена.

Ние сме огромни фенове на любовта, а неговата история наистина си заслужава.

Ето я и нея.

Красивата любов

Красивата любов

Уилис създава страхотно семейство с първата си съпруга, но винаги нещо му липсва. През 1987-ма година той се жени за Деми Мур. Те са златната двойка на Холивуд. Имат 3 прекрасни дъщери. Какво повече може да искат?
Красивата любов

Красивата любов

За съжаление, извън червения килим семейството просто не можело да се напасне. Двойката се разделя през 2000. Интересното е, че бракът им не е провал. Те вземат зрялото решение да се разделят, но това ги прави още по-добри приятели. Брус и Деми остават близки за децата им.
Красивата любов

Красивата любов

Ема се появява в живота му като истинска благодат. След развода Брус отново е сгоден през 2004, но за кратко. Отново нещо му липсвало. След като среща Ема Хеминг, разбира какво е било то. Актьорът споделя, че ергенският живот не е бил за него. Той се е чувствал нещастен дълго време. Казва, че никога не е предполагал, че да има някой до себе си, ще промени толкова живота му.
Красивата любов

Красивата любов

Скоро осъзнава, че животът е любов и любовта е отговорът на всичко. Когато започва да прекарва все повече време с нея, щастието се връща. До 2009-та те вече имат брак.
Красивата любов

Красивата любов

Уилис е обграден от толкова много любов. Малко след сватбата двамата посрещат 2-те си дъщерички, Мейбъл и Евелин. И така актьорът се оказва с 5 красиви момичета, които завършват семейството му. Брус Уилис е късметлия, че има толкова страхотни жени в живота си и е благодарен за тях всеки ден.
Красивата любов
Брус е толкова луд по Ема, че се жени за нея 2 пъти. През 2019 двойката отпразнува 10-тата си годишнина, като вдигна нова сватба. Любовта им е още по-силна. Дори и Деми Мур е била там. Хеминг дори споделя, че я приема в семейството си, защото и тя го е направила. Обетите им са били още по-специални, защото Мейбъл и Емили са били там.
Красивата любов
Ема си е заслужавала чакането Брус Уилис доказва, че никога не е късно за любов. Все пак той чака цели 57 години. Той не спира да се гордее със съпругата си.
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!