Бързата работа: Джулиана Гани сгодена и бременна от новия мъж! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Джулиана Гани не си губи времето – не и когато става въпрос за любов! Едва няколко дни след официализирането на развода ѝ с предишния ѝ мъж, фитнес-треньора Илиян Найденов, Джулката отново е на върха на щастието и е открила голямата любов!

В момента силиконката се радва на прегръдките на секси младок , който не е сред известните господа от шоубизнеса. Очевидно обаче може да си позволи да глези Джулката, тъй като тя е влюбена до уши или поне така изглежда от постовете ѝ в социалните мрежи.

Нещо повече – сторитата ѝ от последните 24 часа подсказват, че двамата са решили да предприемат много важна стъпка един към друг, а именно да сключат брак, пише Woman.bg.

Джулиана подсказа за новината, като публикува на стори празна кутийка от годежен пръстен и поясни, че последователите ѝ могат да очакват снимки на бижуто.

кутийка бижута

Русокоската сподели и снимки на бебешки крачета с цитата: „Щастието не се купува, то се ражда“ и е отбелязала новия си любим.

Съдът реши: Детето на Джулиана Гани остава при баща си, издръжката – обидно малкаСъдът отсъди, 2-годишното момче на сексбомбата Джулиана Гани да живее при баща му Илиян Найденов. Бр…Mar 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!