Виктор Николаев: Не знам в Пловдив какво ви става, това някакъв местен спорт ли е / СНИМКИ И ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След инцидента с помитането на седем коли от пиян шофьор в Пловдив, днес от студиото на „Здравей, България“ по Нова ТВ излъчиха репортаж от мястото с подробен разказ на свидетел, както и коментар от началника на „Пътна полиция“ в Пловдив.

Виктор Николаев уплаши всички с това, което направи в ефир СНИМКИНеочаквана ситуация се разигра в сутрешния блок на Нова ТВ. Докато водещите Виктор Николаев и Миросл…Feb 9 2022vijti.com

Коментарът на Виктор Николаев обаче изуми зрителите пред малкия екран. След край на репортажа водещият се обърна към кореспондента в Пловдив с думите: „Не знам в Пловдив какво ви става, но явно това се превръща в някакъв местен спорт“.

За тези думи Николаев се аргументира с пример, че преди време момиче в града под тепетата беше помляло десет коли до жилищния си блок. Това, което направи още по-силно впечатление, дойде, когато водещият нарече извършителя „екземпляр“.

 

 

Виктор Николаев направи за резил доц.Кунчев с тази снимка – голям срам бра! (Снимка): Носенето на маски се превърна в наша втора природа през последните две години. Но с малки изключени…Jan 26 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!