Кога ще ги стигнем албанците и македонците?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Великият Тодор Колев водеше култовото предаване „Как ще ги стигнем американците?“. Днес във футбола целите ни са доста по-скромни. Иска ни се да стигнем поне албанците и македонците.

„Западните българи“, както обичаме да се шегуваме, снощи изхвърлиха Италия от финалите на световното в Катар. И в това няма нищо случайно. Наскоро страхотният им и модерен национален стадион бе домакин на мача за Суперкупата на Европа. Инвестицията в бази и школи, започна да дава резултати.

В същото време в бедната Тирана, в Албания, тази година на супер модерната „Арена Комбетаре“ ще се проведе финалният мач от Лигата на конференциите. Третият по сила европейски турнир, където нашите отбори ги биха като маче у дирек и отпаднаха безславно. Както всеки път през последните години.

15 доказателства, че македонците са българиПисателят Иван Михайлов дава 15 неопровержими доказателства, че македонците са чисти българи. Сръбск…Jul 7 2021vijti.com

Какво се случва в България? Самозабравилите се управници на родния футбол се канят да изключат стотици отбори, защото са се осмелили на глас да кажат, че БФС е кочина и искат промяна. Наглост и тирания, които могат да се сравняват само с „демокрацията“ в Русия в момента. Но във всичко това няма нищо случайно. Спомнете си, че Венци (Плондера) Стефанов, който е един от стожерите на това управление на футболния съюз, се разкарва напред назад именно с обвинения във военни престъпления и мразен от целия цивилизован свят Путин. Некадърните управници винаги мечтаят и се асоциират с тиранията и диктатурата. Само така могат да запазят постовете си. БФС се е превърнало именно в това.

Задължително четиво за всеки истински българин: „Кои са македонците?“ – писмо на английски археолог до вестник „Таймс“В края на XIX Балканите са популярна дестинация за пътешественици от цяла Западна Европа. Независимо…Oct 18 2018vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!