В ефир: Целувка между мъже в „Капките“! Дарин награби Вергов като Камелия

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пореден женски образ за Дарин в „Като две капки вода“ тази вечер. Той сложи високите токчета на изкусителната Камелия. След това изпълнение определено публиката е луда от любов по Дарко, след като той целуна по главата първо Фънки, а след това по устата и Юлиан Вергов.

Маги Халваджиян си скубе косите след чутовния гаф на Мариана Попова в „Капките“ (Снимки): Всяко живо предаване не е застраховано от гафове и често пъти именно те са това, което харесваме в …Mar 9 2022vijti.com

Дарин Ангелов надмина очакванията на зрителите с майсторското си изпълнение на хитовото парче „Луда по тебе“ на огън момичето на поп фолка Камелия. Песента изживя истински ренесанс на Балканите през 2018 г. след като влезе в сръбския кинохит „Южен вятър“.

Ето и част от коментарите след изпълнението във Фейсбук:

– Ще повърна. Първо, Камелия не блее така. Второ, не изглежда като грозна смеска между травестит и силиконова кукла. Аре у лево!

Малко ме съмняваше за другия пол Kiss и го подвърди. „Обичам те Юли“, каква Камелия видяхме само!

– Това беше брутално. Единственият недостатък беше, че не показа зърно, ма ше му простя.

– Много приятно съм изненадана от Дарин. Мислех, че е голям лигльо и няма да подходи сериозно в този формат. Той хваща всеки образ здраво и се старае. Браво!

– Много добро представяне на Дарко, в началото започна нестабилно, но се усети и се справи страхотно. Хилда Казасян пак не разбра, че „Капките“ е шоу за иминтации, не „Мелодия на годината“. Дарко за съжаление е недооценен от зрителите, които мислят Капките за „Мелодия на годината“. Въобще не разбраха, че Капките е шоу за имитация.

Фънки не издържа и напусна студиото на „Капките“ след свада с Рачков (Снимки): В понеделнишкия лайф на “ Като две капки вода “ се разигра страшен скандал между Фънки и водещия Ди…Mar 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!