Маг Ивайло: Не хвърляйте намерена магия в течаща вода!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Магьосниците не изостават от технологиите и се развиват в своята изобретателност по пътя към злото, твърди Ивайло. „Можем да се предпазим от такива хора с Киприяновата молитва – единствената църковна молитва срещу магии, но тя задължително трябва да се чете от някой свят човек, за да помогне“, казва той и допълва, че не е важно дали сме кръстени, а дали сме дълбоко вярващи.

Силна любовна магия с червен конецВсички мечтаем да срещнем любовта на живота си. Понякога обаче това не се случва много лесно. Мнозин…Sep 10 2021vijti.com

Освен това, когато се прави магия, тя обикновено започва да действа след два-три месеца. Затова е важно да се научим да наблюдаваме себе си. Това е единственият начин да усетим, че нещо ни е сторено. Ако са се натрупали много проблеми и чувствате озлобление към всички и всичко, дразните се лесно от най-малките неща, с което сами тровите себе си, най-вероятно ви е направена магия.

„За да разберете дали постъпвате правилно, осланяйте се на интуицията си“, съветва магът. Тя е свързана със способността ни да чуваме какво ни шепне нашият вътрешен глас. Когато то е нещо хубаво, можем да доловим приятно усещане в областта на сърцето. В противен случай ще изпитаме страх, потиснатост, изнервеност.

А ако видите нещо, подхвърлено пред дома си, в никакъв случай не го пипайте с ръка. Занесете го на специалист, като го увиете в найлон, сложите в плик и го завържете, съветва магът.

„Имайте предвид, че всяка магия се прави с различен код. Така че грешите, ако си мислите, че хвърляйки намереното в течаща вода, ще се отървете. Напротив, така може да ускорите периода и силата на магията“, категоричен е гадателят.

Василиевите молитви помагат при магияМного хора от собствен опит казват, че Василиевите молитви помагат при направена магия, като тези мо…Dec 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!