Петков към Костадинов: Като си такъв мъж, защо не си в Одеса да евакуираш български граждани

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пореден скандал в парламента по време на дебатите около оставката на министъра на отбраната Стефан Янев.

Причина за скандала стана размяна на реплики между депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов и лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Балабанов обяви от трибуната на парламента, че „Възраждане“ защитава руските интереси и Костадинов трябва да си контролира депутатите. „При убийството на Борис Немцов вашата депутатка Елена Гунчева е написала в социалните мрежи – В Русия винаги е имало само терор, а путин е най-лошото нещо след Сталин. Г-н Костадинов, докато контролирате финансирането на партията си с рубли, контролирайте и депутатите си“, обяви депутатът от ИТН.

Ицо Хазарта показа среден пръст на Костадинов в пленарната залаДепутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров (Ицо Хазарта) е показал среден пръст на лидера н…Feb 24 2022vijti.com

От своя страна Костадинов отговори, че правителство е предало интересите на България, като е евакуирало Генералното ни консулство в Одеса. „По този начин няма как да се помага на българските граждани в Украйна и да се защитят техните интереси. Вие сте национални предатели. Вашето управление е вредно“, заяви Костадинов.

Тогава думата взе премиерът Кирил Петков. „Вие знаете ли кои са тези 190 човека, които евакуираме в момента? Знаете ли колко жени и деца има в тези автобуси? Вие, като сте такъв мъж, защо не сте в Одеса да водите и спасявате българите, а не да се упражнявате на празни риторики от трибуната? Снощи в 3 часа през нощта сме извозвали деца. Защо не си в Украйна, а си тук?“, попита премиерът.

Костадин Костадинов не хареса отговора на Кирил Петков и реагира остро от място, за което получи накзание „забележка“.

Костадин Костадинов скандално разведен / СНИМКИЛидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който упорито убеждава обществото в своята отдаденост н…Jan 28 2022vijti.com

Филип Епитропов

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!