Костадин Костадинов скандално разведен / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който упорито убеждава обществото в своята отдаденост на традиционните български ценности, всъщност е скандално разведен. Прочулият се с прякора Копейкин политик сложил край на брака си с майката на двете му деца Велина още през 2018 г.

Жена от протеста: Аз вярвам в Бог и Костадин КостадиновВчерашният протест се отличаваше с невероятен колорит сред участниците. Аз вярвам в Бог и на Костади…Jan 13 2022vijti.com


На 26 март тогава Районният съд във Варна се произнесъл с решение по гражданско бракоразводно дело, заведено от Копейкин и съпругата му Велина, които пожелали бракът им да бъде прекратен по взаимно съгласие. Документацията от развода е достъпна в интернет и от нея се вижда, че съдът е определил местоживеенето на децата да бъде при майката. На бащата Костадинов пък назначил режим на личен контакт с наследниците му Тодор и Деница, като разпоредил да ги вижда и взема при себе си всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване от 10 ч. в събота до 18 ч. в неделя, 15 дни през лятната ваканция и половината от коледната и великденската. Костадинов е бил осъден и да плаща по 200 лева издръжка на Велина за всяко едно от двете им деца ежемесечно, а освен това разпорежда и тя да продължи да живее в семейното им жилище във Варна.


Жена му обаче моли съда да запази неговата фамилия и след влизането в сила на развода им. Малко след това съратници на Костадинов излизат с твърдения в публичното пространство, че всъщност бракоразводното му дело било фиктивно и целяло той да спаси имотите си. Факт е, че през годините след 2018 г. лидерът на „Възраждане“ споделя в социалните си мрежи само снимки с двете си деца, на които не присъства съпругата му. Негови бивши сподвижници обаче се съмняват, че те са престанали да живеят заедно.

Както е известно, лидерите на партиите всяка година декларират доходите и имуществата си пред КПКОНПИ – както своите, така и тези на свързаните с тях лица – съпруги, съпрузи и т. н. Разводът на Костадинов е от март 2018 г., а година и половина след това жена му купува скандално скъп апартамент във Варна. След развода Костадинов не е длъжен да декларира имота пред КПКОНПИ, защото вече няма формална връзка с бившата си съпруга повече от година. В същото време обаче е обвинен, че е купил въпросния имот с пари от партийната субсидия.

През 2019 г. пък представящият се за човек от народа Костадинов си купи и къща на брега на морето във Варна. Имотът е вила на два етажа, с веранда, с площ 82 кв. м. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалетна на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж. Официалната позиция на Костадинов обаче е, че била на кредит, който щял да плаща 20 години.

Членството ни в Европейския съюз не отговаря на националния ни интерес, твърди Костадин Костадинов„На този етап членството ни в Евросъюза не отговаря на националния ни интерес. Трябва да бъдат предо…Jan 23 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!