Светлана Гущерова спретна звезден рожден ден на дъщеря си – торта на 4 етажа и ВИП-гости (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Да си дете на ВИП-родители – благословия или проклятие? Трудно е да отговорим на този въпрос, но във всички случаи това е свързано с отговорната задача да си винаги в светлината на прожекторите. Е, в повечето случаи.

Когато говорим за едно от най-известните заможни семейства обаче, това на Християн и Светлана Гущерови, нещата не стоят съвсем така. Те спазват строго правилото да не показват децата си в публичното пространство и засега се справят блестящо с тази задача.Светлана Гущерова бременна за трети път! (прочетете подробности)  Снимка на Светлана Гущерова и мъжът й Християн стана повод за шушукане из светските среди на стол…Feb 5 2022vijti.com

В четвъртък най-укриваната ВИП-милионерска наследница, Анелия-Добромира Гущерова , имаше рожден ден – стана на цели 3 годинки.Това бе чудесен повод да разберем някои любопитни неща за госпожицата.

Естествено, всичко бе грандиозно и цветно, както подобава на хора с техния „ранг“. Партито на г-ца Гущерова бе издържано в стила на популярното детско филмче за прасето Пепа, с огромна четириетажна торта, множество лакомства и балони.

детско парти Пепа

торта Пепа

украса Пепа

Естествено, не мина и без ВИП-гости:

Азис и Гущерова

Светлана Гущерова

Гущерова гости

Широката сатенена риза, която носеше майката на рожденичката, само затвърди слуховете, че Гущерова може би очаква трети наследник.

Интересни бяха и кадрите, които сподели таткото в социалните мрежи. От тях стана ясно, че Анелия-Добромира вече ходи в детска градина. Коя обаче, остава загадка.

парти ДГ

Там също е имало тържество, с което малката принцеса е посрещнала третия си рожден ден в компанията на новите си приятелчета. Най-вероятно първородното дете на семейството е било записано в частна детска градина с други богаташки наследници, тъй като са известни заканите на майката Светлана, че няма да я покаже поне до абитуриентския й бал.

Гущерова рожден ден

„На този ден преди 3 години Бог ни изпрати едно малко и невинно ангелче, чиято усмивка озари живота ни. Нашето малко момиченце днес е любов, вселена, емоция, вдъхновение и вълнуващо вълшебство – нашият подарък, заради който всеки ден й благодарим, че ни избра за свои родители! Бъди здрава и безмерно щастлива, запази красивата си усмивка и продължавай да огласяш живота ни със звънливото си гласче. Обичаме те!“, пък написа Гущерова в профила си в Инстаграм.

рожден ден Анелия

И в интервю за „Уикенд“ тя призна, че става рано всяка сутрин, за да заведе дъщеря на си на детска градина. „Приоритет за мен винаги са семейството и децата. Сутрин ставаме, закусваме, подготвям и водя дъщеря ни Анелия-Добромира на детска градина, а следобед я прибирам. Отделям много време и на сина ни Добромир“, призна Светлана. Тя нито отрече, нито потвърди слуховете, че очаква трета рожба.

Светлана Гущерова ще се скърши от слабост – показа крака като щеки! (Снимки): Както вече писахме, семейството на Светлана и Християн Гущерови отпразнува годинката на по-малкия с…Oct 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!