Тъмнокоса красавица измести Джулиана Гани от сърцето на Илиян. Вижте коя е тя> (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Раздялата на семейството на Джулиана Гани и Илиян Найденов вече е факт, а докато трае процедурата по развода, двамата не пропускат да се пооплюят както подобава. И докато Мис Силикон скача от легло на легло, Илиян Найденов е доста по-скромен, поне в социалните мрежи.

След като обаче HotNews излови бившия  на Джулката в компанията на непозната брюнетка , слуховете че точно това е новата му изгора се потвърждават.

Момичето, с което бяха засечени в столичен ресторант се оказа друг популярен инфлуенсър Теди Цветкова , с която имат нещо повече от приятелство, твърдят запознати.

Илиян Найденов компания

Изглежда, че монтанския мачо се е пренасочил към друга в бранша на инфлуенсъри, след като на гърба на Гани успя да натрупа доста популярност, а това помогна да популяризира книгата си за детокс храненето и пусна чай за отслабване, който се продаваше като топъл хляб именно заради популярността на Джулката.

Според източниците на сайта, Илиян и Теди са заедно още от миналата година. Двамата са били заедно на Коледа. Тогава, напорист репортер, изтърва в социалната мрежа тяхна обща снимка, на която се виждаше прекрасно с кого е фитнес манияка. Кадърът обаче набързо бе изтрит от профила на въпросния, явно под диктовката на бившия на Джулиана.

Теодора Цветкова

Теодора Цветкова има над 184 000 последователи в Инстаграм. Тя се представя като мултифункционална публична личност. Тя е експерт по маркетинг и реклама, експерт по дигитален маркетинг, актриса, експерт връзки с обществеността, журналист, телевизионен водещ. Както нескромно самата тя подчертава във визитката си: „Аз съм всичко“, Теди е пълен пакет от възможности. От маркетинг специалист до журналист и прочее.

Ето я и новата! Бившият на Джулиана Гани коментира снимка на сина им: Давид вози кака СтефиИлиян Найденов май вече си има друга жена, след шумната си и доста скандална раздяла с Джулиана Гани…Jan 23 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!