Жена лежа 3 години мъртва в апартамент, съседите се оплакаха 50 пъти от миризма, мухи и червеи

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Илюстрация: Pexels

Жена лежала мъртва в апартамента си в Лондон близо три години, въпреки че съседите се оплаквали повече от 50 пъти от миризмата на „гнило месо“, мухи и червеи. Полицията открила скелета на 61-годишна жена на дивана.

Скелетните останки на Шийла Селеоане бяха открити на дивана в хола на нейния апартамент в петък.

Никой не открил мъртвата племенница на Яворов с дниМалко преди да навърши 70 години, в София е починала една от последните преки наследници на гениални…Feb 2 2022vijti.com

Шокираните полицаи откриха и ярко розови балони за рожден ден близо до тялото й, след като разбиха вратата на имота на третия етаж.

Съседите за първи път се оплакаха от „ужасяващата смрад“ на жилищната асоциация Peabody през октомври 2019 г., като оплакванията продължили повече от две години, преди полицията най-накрая да влезе миналата седмица, пише „Дейли Мейл“.

Майката на четири деца Айша Смит, съседка, каза, че миризмата на „развалено пиле“ е изпълвала апартамента й повече от две години.

„Свързах се с жилищната асоциация поне 50 пъти, за да се оплача. Винаги са казвали, че някой ще влезе, но нищо не се направи.

„В петък полицията дойде и събори вратата. Казаха, че са намерили скелет на жена на дивана.

„Беше толкова плашещ начинът, по който влязоха. Извадиха някои от нещата й. Чантата и палтото й, и ги оставиха пред вратата, имаше розови балони за парти, които бяха вързани, но целият въздух беше излязъл от тях.“

На съседите в целия блок от 20 апартамента е било казано, че има проблем с канализацията, когато за първи път се появиха опасения.

По-късно са били информирани, че никой няма да влезе да разследва по време на вируса, тъй като не е спешен случай.

„Мирисът изчезна за известно време, но след това се върна. Казаха, че идва от канализацията, но не мирише на канализация. Миришеше на нещо изгнило, развалено. Чуваше се много силно бръмчене, идващо отвътре от мухи.“

„Това, което се случи, е ужасно. Всички ние, наемателите, докладвахме за проблема отново и отново, но не бяхме изслушани“, каза г-жа Смит, една от съседките.

Тя добави, че по това време е била бременна, но миризмата я е накарала да се чувства „физически болна“, а 11-годишният й син се оплаквал от главоболие.

Друга съседка, която живееше в апартамента точно под жертвата, разказа как е изразила притесненията си през лятото на 2019 г., когато апартаментът й се е напълнил с личинки и мухи.

„Тя беше много тиха, прекрасна жена. Винаги дружелюбно питаше за децата, но изглеждаше и много самотна.“

Съседите станали по-загрижени и се усъмнили, когато писмата й започнали да се трупат в пощенската кутия, тя дължала наем.

Една съседка, която живеела в съседство с жертвата, каза, че е била принудена да сложи кърпа под вратата, за да заглуши миризмата, идваща от апартамента в триетажния комплекс.

„Това е отвратително и съм шокирана“, каза тя. „Не я познавах много добре, но понякога ми прибираше доставките.“

„Върнах се от пътуване в чужбина през септември 2019 г., когато забелязах ужасяваща миризма в сградата. Беше толкова лошо, че трябваше да сложа кърпа под вратата.“

„Неколкократно се обаждахме в жилищната асоциация, защото беше странно – пощенската й кутия беше пълна и от писмата видях, че не е плащала наем. Обадих им се отново и казах, че не съм виждал тази дама от месеци. Полицията дойде, но казаха, че много хора са се изнесли от Лондон по време на пандемията и може да е в чужбина.“

Полицията най-накрая разби вратата тази седмица и намери починалата жена.

„Те ми казаха, че всъщност е скелет и ме помолиха да потвърдя нейната етническа принадлежност.“

Полицията и органите на властта разследват всички обстоятелства около случая.

Тина беше мъртва цели 27 минути. Когато се събуди отново, тя написа три думи, които никой няма да забрави: Миналото лято американката Тина Хайнс се бори за оцеляването си в битката на живота си. Тя е мъртва…Feb 12 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!