Кадри от Украйна, които разтърсиха света: Баща се сбогува с дъщеря си, изпращайки я на сигурно място (Видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От вчера в социалните мрежи се разпространява трогателно видео от Twitter, направено в Украйна .

Авторът е неизвестен, но се твърди, че човекът, направил видеото, е присъствал, когато мъж се е сбогувал със семейството си , изпращайки ги в безопасна зона, докато той е останал, за да защитава страната си.

Емоционалният момент, в който неизвестен украинец трябва да се раздели с дъщеря си , която тръгва с майка си с автобус на по-сигурно място, не оставя никого безразличен.

Вижте тайните дъщери на Путин, за които никой никога не говори (Снимки): В момента името на руския президент Владимир Путин е едно от най-омразните в цял свят, след като в…Feb 25 2022vijti.com

баща и дъщеря

Мъжът, оставен да защитава страната си, не успява да сдържи сълзите си, докато прегръща дъщеря си и й оправя шапката, а момиченцето се разплака, когато се разделя с баща си.

Видеото постоянно се споделя в социалните мрежи, публикувано е от „Индипендънт“. Сцената на раздялата на семейство от Украйна, както пишат потребители на социалните мрежи, е най-тежкото нещо, което може да се случи на човек, така че в коментарите се призовава за прекратяване на военните действия.

Споделено е и друго видео, за което се твърди, че е заснето по същия повод, в което баща се сбогува с дъщеря си, която седи в автобус, и те се поздравяват, като си рисуват сърца на прозореца на автобуса.

ВИДЕО>>>ТУК

Кои страни останаха верни на Путин и защо?Беларус След манипулираните президентски избори през 2020 година Минск затвърди статута си като най-…Feb 25 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!