Измамена жена изригна: Вижте как ни цакат с цените в хипермаркетите (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Възмутена столичанка написа дълга публикация в социалната мрежа Фейсбук. Вместо обявената цена от 8,31 лв. за пилешко бонфиле на марката „Roso“, тя е била таксувана 10,39 лв. в столичния супермаркет „Фантастико“, пише Sofia24.bg. 

Публикуваме цялата история без редакторска намеса:

Кирил Петков: Ще има обвинени за цените на газа у нас„В момента водим разследване. Част от техните решения, особено на база какъв процент от купуването н…Jan 31 2022vijti.com

Решила съм, че за вечеря ще приготвя Пиле (хубаво уж). Всички тарелки обаче са с изтичащ срок на годност и съответно намалена цена. Решавам, че като е в деня, няма да има проблем и взимам. На касата, след като си плащам, без да виждам какво точно е маркирано, защото в това точно Фантастико няма тази опция, преглеждам касовия бон, защото доста често имам продукти, маркирани по няколко пъти (когато е връзка магданоз или нещо подобно, не го правя и на въпрос, когато е нещо за 10-15-20лв, го правя! Парите не ги намирам по дърветата).

Та, виждам, че пилето, с изтичащ срок, ми е маркирано на стандартна цена, въпреки новата му такава и най-спокойно, без дори да го правя на проблем, казвам на касиерката, която вече обслужва следващ клиент, че не ми е проблем, но все пак да знае, че срокът на годност на всички тарелки изтича и всички до една са намалени, но не е проблем, просто да го знае. (И смятам съм достатъчно мила, за да не я карам да ми прави сторно и връща разликата) , но защо пиша? Защото хората не разбират, когато си мил, защото явно трябва да правя луд скандал и за 10 стотинки, защото така е редно.

Та на моето възпитано уточнение, ми се отговаря: “Не мисля така, има си бележка, тази е друга!“

Е да де, друга е, намалена, заради срока на годност.

Реших, че съм прекалено гладна, за да се разправям, да викам управител….. но не и за да напиша това, за да се види от всички вас, а надявам се и от Фантастико!

За да може утре като има друг такъв случай, да се реагира адекватно!!!

Ето и коментарите към публикацията:

– През седмица се разправям във Фантастико, мила. Просто са безобразни. Харесвам стоките им и всичко, ноо това е явно при всеки и е меко казано неприемливо. Навсякъде като ни цакат със стотинки и левчета, накрая на месцеа си излиза една не малка сума. Всички работим, имаме разходи и семейства. А и милионери да сме (аз не съм), пак не е ок;

– Винаги лъжат, така е и в Кауфланд;

– Като му гледам цвета… отдавна му е заминала годността…;

– В Т-Маркет е същата боза. И аз там постоянно правя ревизия на маркираните продукти, защото по същия начин, уж има намалена цена, а маркират на редовната. Омръзна ми да следя какво маркират и след това да им правя проблем за това, че не си синхронизират цените от витрината и касите. И то става дума за разлика от 5,6,8 лв …“.

От „Фантастико“ са отговорили на госпожата под публикацията. Ето и тяхната позиция:

Здравейте,

Във връзка с Вашия сигнал е извършена проверка по случая и са предприети необходимите мерки. Обърнато е внимание на съответните служители.

Бихме искали да Ви информираме, че срокът на годност на съответния продукт е „използвай преди 05.02“, а промоционалната цена е в сила от 03.02.2022г.

Благодарим, че ни писахте и че сте наш клиент!

Поздрави,

Екипът на супермаркети Фантастико

Колите втора ръка в България постепенно свършват, цените им растат Феноменът се дължи на факта, че на пазара в момента нови коли нямаВидео: NOVA Наред с редица с…Jan 29 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!