Антония Петрова показа бременно коремче на рождения ден на сина си! Вижте грандиозното парти и уникалната торта (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-известните носителки на титлата „Мис България“ у нас,  Антония Петрова , е много активна в социалните мрежи, където прави многобройните си почитатели съпричастни на всичко, случващо се в семейството. Наскоро тя показа снимки от новия им дом, в който особено интересна е детската стая на малкия им син, Благовест, издържана изцяло в момчешки стил, с голямо легло във формата на кола „Ферари“ и бюро в същия тон.

Сега красавицата зарадва феновете си със снимки от рождения ден на Благовест , който навърши 3 в края на януари, но едва сега известната му майка показа кадри от големия празник.

Вместо грандиозната триетажна торта и веселото парти, обаче, погледите на хората бяха привлечени от коремчето на Антония , което издайнически напираше от разкошната ѝ червена рокля. И макар тя да мълчи за прекрасната новина, вече е очевидно:

Блондинката е бременна в 5-ия месец, а на 3-ия рожден ден на сина си Благовест вече беше невъзможно да прикрие благата вест .

Антония Петрова коремче

Антония Петрова и мъжа ѝ

Облечена в ярко червена разкроена рокля, миската публикува само тези официални снимки от партито, на които е снимана до кръста или прикрива коремчето с ръце. На една от снимките обаче ясно личи, че е в напреднала бременност.

РД Благовест Батинков

Батинкови РД

Антония Петрова скоро ще разкрие и официално за бебето.

Според запознати миската има сключен договор с популярна светска медия, в която за първи път да съобщи благата вест публично, пише show.bg.

А иначе партито на вече 3-годишния Благовест бе грандиозно, както винаги досега. Тортата бе бутикова и отново в съответствие с любимата тема на малчугана – Ферари:

торта Ферари

торта РД

Благовест Батинков

рожден ден Благовест

Батинков джуниър

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!