Антония Петрова се изфука с новия си дом – ултра лукс като от списание (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-одумваните ни „миски“, Антония Петрова-Батинкова , се завърна в социалните мрежи с гръм и трясък. Блондинката, която преди не слизаше от жълтите хроники, напоследък се бе поизгубила.

Но както се оказа, имало е причина за това, при това – най-хубавата! Семейство Батинкови си имат нов дом , обзаведен по последен писък на модата, който двамата са направили по свой собствен дизайн.

Антония Батинкова дом

Антония и Ивайло Батинкова

„За нас, семейство Батинкови, 2021 г. бе изключително успешна – и в личен и в професионален план! Равносметката ни от тази година е, че бе най-успешната и най-ползотворната ни до сега поради ред причини, някои от които доста лични. Едно от прекрасните неща, които ни се случиха е, че Батинкови построихме и се нанесохме в къщата на мечтите си: Casa Fortuna Batinkovi! За първи път в живота си имаме толкова съвършен и уникален дом, изцялото по наш дизайн и вкус! Представям ви нашата първа коледна фотосесия в нашия нов дом и традицията ни да украсяваме естествена, жива, коледна елха! Пожелаваме на всички вас топлина, разбирателство, любов и сплотеност в домовете, семействата и сърцата ви! Да бъдем благословени!“

Антония Батинкова и Благовест

семейство Батинкови

Батинкови нов дом

Това написа Антония в Инстаграм, а фотосесията на семейството е наистина грандиозна – тя е като истинска приказна принцеса в дълга черна рокля с огромно деколте, а двамата мъже – в строги официални костюми.

Батинкови нов дом

От малкото, което успяваме да видим от новия им дом, е че той е очаквано просторен, издържан в светли цветове и очевидно на (поне) два етажа, съдейки по стълбището със стъклен парапет, което се вижда в единия ъгъл.

Антония Петрова син

Благовест Батинков елха

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!